097 184 30 63
  1. Блог

Фітнес-програми знаків Зодіаку

Фітнес-програми знаків Зодіаку

Якщо фітнес-програми почали підбирати за знаком Зодіаку - значить фітнес прийшов до нас всерйоз і надовго. Першою, кому це спало на думку, виявилася фітнес-тренер голлівудських знаменитостей - Siri Дхарма Галлиано.

Ідея Галлиано потрапила в потрібне середовище - шанувальниці її індивідуальних програм, синхронізованих з розташуванням зірок на небі, стали земні зірки - Ума Турман, Джессіка Ланж, Шерон Стоун, Деріл Хана, Енді Макдауелл, Камерон Діас... Якщо вам цікаво, що Сирії Дхарма (дал же Бог, ім'ячко), радить прекрасним представницям зодіакальних знаків, то прислухайтеся гуру фітнес-програм.

Водолій, Близнюки, Терези

«Повітряним» знакам важко відключитися від думок насущних, бо фітнес-програма для них розроблена різноманітна і досить щільна - заняття чотири рази в тиждень. Тому як «вітер змін» постійно прагне збити їх настрій.

Представникам цих знаків треба з сучасних тренажерів слід вибирати для імітації веслування, бігу або ходьби, тоді і мізки можна «включити». Ідеальним для них буде орбітрек.

Не погано б поєднувати заняття на тренажерах з гімнастикою тай-чі або йогою. Враховуючи те, що представники повітряної стихії, просто зобов'язані частіше перебувати на свіжому повітрі - частіше грайте під відкритим небом у волейбол, теніс або поганяйте на пляжі за літаючою тарілкою (фризбі).

Рекомендується також цим знакам займатися складними танцями, на зразок сучасного фанку або, хоча б стрибати через скакалку, щоб підтримувати на високому рівні свою координацію рухів. А особливо бойовим леді, які не проти мати навички самозахисту, можна спробувати себе в у-шу або тхэквандо.

Стрілець, Овен, Лев «Вогненні»

Знаки живуть на «повну котушку», прагнучи отримувати від життя задоволення по максимуму. Енергія цих знаків б'є через край, тому для її приборкання знадобитися п'ять тренувань у тиждень, хоча для підтримки себе у формі вистачило б двох-трьох.

Дамочки з «полум'ям в грудях» надзвичайно товариські і найкраще почувають у колективних іграх - грайте в баскетбол, міні-футбол або пляжний волейбол. Якщо ви у своєму місті знайдете такий новий вид фітнесу, як бразильський танець ка-поэйра, то сміливо приєднуйтесь до групи займаються. Також своє прагнення до нового можна реалізувати, займаючись окинавським карате або кендо - красиво, корисно, екзотично і розвиваюче.

Крім того, представники цього знаку відмінно підвищують свій тонус силовими вправами, так що в залі зупиняйте свій погляд на тренажерах типу «тотал жим», «кросовер», «блокові» або «під власною вагою».

Телець, Діва, Козеріг

Знаки Землі ґрунтовні, сильні і наполегливі - їм все навантаження по плечу. Але, крім волі до перемоги, ці знаки досить стримані і спокійні. Тому фітнес-програма для них не частящая - 40-50 хвилин занять три рази на тиждень. Бо зі своїм бажанням усі зрушити, можна і з навантаженням перестаратися і м'язи перевантажити.

Представникам «земних» знаків цілком підійдуть заняття кінним спортом, гольфом, боулінгом, вечірні або ранкові пробіжки. А ось водні види спорту можна навіть і не пробувати - все одно будете шукати твердь земну для набуття впевненості.

Для вас більш важливо серйозно поставитися до вибору свого тренера, тому як якщо ви його потім уличите в непрофесіоналізмі, то йому краще самому піти з життя», тому що ви йому постараєтеся її зіпсувати на корені. Так що краще брати собі в тренери того, чия думка для вас є авторитетним.

Риби, Рак, Скорпіон

«Водяні» знаки люблять не тільки водні процедури, але і обожнюють помріяти під розслабляючий масаж або просто зависнути в спа-салоні без зайвих рухів тіла. Але, як раз саме їм і треба активне фізичне навантаження, бо в їх організмі відбувається застій рідини, яку треба виводити з потом.

Головну увагу треба звернути на заняття пов'язані з підкачкою преса - це не тільки ваше слабке, але й сильне місце. Всю вашу фігуру здатне зіпсувати злегка нависле черевце.

Пропотіти під час тренування ваша основна задача - більше бігайте, танцюйте під енергійну музику, пробуйте різні аеробні навантаження.

Ну, і не забувайте про водні процедури - плавання, вітрильний спорт, серфінг - все буде в тему. При виборі тренажерів дивіться в бік - велотренажерів, орбітреків і бігових доріжок.