097 184 30 63
  1. Блог

Тримайте водний баланс під контролем

Тримайте водний баланс під контролем

Готуючись до тренування, потрібно продумати все до дрібниць, якщо ви хочете, щоб заняття проходили з максимальною користю. Як ви гадаєте, без чого спортсменові не обійтися під час силового тренінгу, кардіотренування, кросфіту, фітнесу, активної пробіжки або велосипедної прогулянки? Що беруть з собою на заняття як новачки, так і професійні спортсмени?

Мова йде про воду! Адже кожен знає, наскільки важливо підтримувати водний баланс в ході виконання фізичних навантажень, коли організм потіє і втрачає більше води, ніж за умов звичного ритму. І кращим рішенням стане спортивна пляшка для води, яку, до речі, можна брати з собою в зал, на прогулянку, на пікнік чи будь-яке інше місце. Це незамінна річ для кожного, хто піклується про власне здоров'я.

Чи дійсно потрібна пляшка для води

Чи дійсно потрібна пляшка для води

На дане питання можна відповісти, якщо привести в приклад відповіді на інші питання. Наприклад, чи потрібне вам спортивне взуття для тренувань? Звичайно, ви можете займатися в класичних туфлях, носках, але в мокасинах, кросівках чи кедах виконання вправ пройде з максимальним комфортом. А як щодо спортивного одягу? Погодьтеся, але виконувати рухи в ньому зручніше, ніж, скажімо, в джинсах чи піджаку.

Спортивна пляшка для води не є необхідністю, без наявності якої ви змушені будете відмінити тренування, але вона зробить його максимально комфортним. Сьогодні виробники пропонують найрізноманітніші моделі різного розміру та форми, з відмінним дизайном та колірним рішенням, з класичними та проливними кришками – кожен може вибрати найбільш відповідний до його потреб і бажань варіант.

Яку вибрати спортивну пляшку для води

Важко не розгубитися, коли ринок товарів і аксесуарів для спорту пропонує широкий вибір. З одного боку, може виникнути думка: “Це лише пляшка для води”. З іншого боку, рекомендуємо надавати перевагу якісним виробам, які слугуватимуть вам довго і вірно.

  • Вибір такого аксесуару починається з матеріалу. Як правило, виробляються пляшки з високоякісного пластику, який не містить шкідливих домішок та є безпечним для здоров'я.
  • Вибирайте об'єм, який вам зручно буде носити з собою під час тренувального процесу. В даному питанні все індивідуально: комусь достатньо 300 мл, а комусь потрібна більша тара, місткістю 750-1000 мл.
  • Кришка, що відкручується, чи клапан? Головне, щоб вам було комфортно нею користуватися. Звернуть увагу, щоб кришка легко відкривалася, а клапан випускав воду. І не забувайте про герметичність: рідина не має прокапувати чи витікати.
  • Важливо, щоб аксесуар легко чистився: пляшка з широкою горловиною є відмінним рішенням. 
  • Вибір форми виробу залежить від ваших особистих уподобань. Прямі, грушоподібні, з вигином, матові, з ребристою поверхнею – лише вам вибирати, яка пляшка комфортно лежатиме і не сковзатиме у вашій руці.
Тримайте водний баланс під контролем

Здавалося б, спортивна пляшка – простий аксесуар, але навіть вона може мати додаткові функції, такі як вбудований фільтр, калькулятор випитої води. Вибирайте варіант, який найкраще відповідає вашим потребам, і нехай кожне ваше заняття проходить з максимальним комфортом!

Вас зацікавить