097 184 30 63
  1. Блог

Вибираємо інвентар для настільного тенісу

Вибираємо інвентар для настільного тенісу

Одним з найпопулярніших видів спорту на сьогодні є настільний теніс. Багатьох він приваблює своєю доступністю: щоб почати гру, потрібно купити мінімум інвентарю. До того ж, ця гра завжди дає перспективи: любитель може стати справжнім професіоналом - і виступати на змаганнях. Але для цього потрібно наполегливо займатися, використовуючи тільки якісний інвентар: такий може запропонувати інтернет магазин Інтер Атлетика. У цій статті ми розповімо про основні атрибути, без яких не можливо уявити гру в настільний теніс.

Увага - на стіл!

Основними атрибутами настільного тенісу є:

  • Стіл для гри
  • Сітка
  • Ракетка
  • М'яч

Якщо ви хочете мати можливість грати завжди - найкраще купити всепогодний тенісний стіл: його можна використовувати як на вулиці, так і вдома. Ігрові поверхні зазвичай виготовляються з меламіну (полімерна смола): цей матеріал не схильний до коливань температур, тому в будь-яку погоду зможе зберегти свої властивості. До того ж, меламінове покриття відштовхує вологу, тому грати можна в будь-яку погоду. Столи можуть бути цільними, так і складними: вважається, що перші більш надійні, зате другі - зручніше при транспортуванні.

У тенісних столів для приміщень ціна нижче, але використовувати їх на вулиці не можна - швидко прийдуть в непридатність. Поверхня для гри зазвичай виготовляється з якісного ДСП. До речі, є очевидна перевага такого матеріалу: він забезпечує кращий відскік м'яча, що дуже важливо під час гри. Але такий стіл не можна використовувати на вулиці, інакше він дуже швидко прийде в непридатність. До речі, стіл для гри в приміщеннях важить легше, ніж всепогодний, тому при необхідності ви зможете самостійно його переміщати. А щоб зберегти інвентар в належному вигляді довше, рекомендується придбати спеціальний захисний чохол.

Ракетка і м'яч

Що стосується ракетки, її можна придбати готову в інтернет-магазині, а можна зробити під замовлення. Основа зазвичай виготовляється з дерева, але воно обов'язково повинно бути екологічно чистим. Особливе значення має якість накладки, якою покривається ракетка з двох сторін: чим воно міцніше, тим довше термін служби. Також зверніть увагу на рукоятку: вона повинна бути зручною.

М'ячики для гри в пінг-понг роблять з целулоїду. Згідно з правилами, вони можуть бути білого або оранжевого кольору. Бажано відразу купувати цілий набір м'ячиків: це - «видатковий матеріал». І якщо один м'ячик загубиться, ви зможете взяти інший, не знижуючи темп гри.

Попередня стаття: Як вибрати тенісний стіл