097 184 30 63
  1. Блог

Як вибрати тенісний стіл

Як вибрати тенісний стіл

Гра в настільний теніс (друга назва - пінг-понг) набирає все більшу популярність. І це легко пояснити: по-перше, ця гра дуже динамічна, а тому - захоплююча. А, по-друге, це хоббі, яке може стати частиною вашого життя: наприклад, зараз у всьому світі проводяться престижні змагання з настільного тенісу. Для того, щоб почати гру, потрібно, перш за все, вибрати тенісний стіл. У цій статті ми розповімо про те, як вибрати тенісний стіл - один з найважливіших атрибутів для гри в пінг-понг.

Всепогодний або для приміщень?

Відразу слід сказати про те, що вибір тенісного столу - це не так просто, як може здатися на перший погляд. Як у будь-якому спорті, існують різні рівні для занять - аматорський і професійний. І від ваших цілей і залежатиме, якою купити тенісний стіл.

Існують дві великі категорії: всепогодні столи та столи для гри в приміщеннях. Що стосується всепогодних, то їх можна використовувати в будь-яку погоду. Ігрова поверхня складається з декількох шарів, в тому числі - меламінового (полімерна смола). Це покриття має водовідштовхувальні властивості: тому ні дощ, ні сніг не вплинуть на міцність і довговічність столу. Але така модель, по-перше, важить набагато більше, із-за чого при транспортуванні можуть виникнути складності. Та й коштувати всепогодний стіл буде дорожче, але при цьому ви можете бути впевнений, що він і прослужить довше (якщо куплений у перевіреного виробника).

Однозначно сказати, який тенісний стіл краще, дуже складно. Наприклад, стіл для гри в приміщеннях - ідеальний варіант для тих, хто грає лише час від часу. По-перше, його вартість набагато нижче всепогодного. А, по-друге, така конструкція набагато легше, тому при необхідності стіл завжди можна легко транспортувати. До речі, цікавий нюанс: ігрова поверхня біля такого столу зроблена з ДСП - а це дозволяє забезпечити кращий відскік м'яча.

Вибираємо надійного виробника

Орієнтуватися тільки на ціну - безглуздо. Найголовніше - вибирати за якістю. Наприклад, є виробники тенісних столів, продукція яких сертифікована міжнародною федерацією з настільного тенісу. Такі виробники стежать за репутацією, тому навіть пластиковий тенісний стіл зроблять якісним і надійним.

До числа перевірених виробників можна віднести:

Це ті компанії, які виробляють якісне обладнання, надають гарантію, а також забезпечать підтримку, якщо в клієнта виникли складності при використанні обладнання (або знайшлися явні дефекти).

Вас зацікавить
Хіт
-25%
17 940
13 455
Акція
22 890
Акція
21 480
15 024