097 184 30 63
  1. Блог

Велотренажер – ідеальний тренажер для схуднення

Велотренажер – ідеальний тренажер для схуднення

Хто не мріє про рельєфну статуру, міцне здоров'я і хорошу нервову систему? Велосипедна прогулянка здатна впоратися одночасно з трьома поставленими завданнями. Якщо ви хочете залишатися завжди в прекрасній фізичній формі, моделювати тіло в будь-який час і не залежати від погодних умов, можна купити велотренажер для дому.

Велотренажер – идеальный тренажер для похудения

Займатися в затишній домашній атмосфері завжди приємно і корисно, не потрібно підлаштовуватись під робочий графік фітнес-центру. Все що залишається зробити - правильно підійти до вибору кардіотренажеру. Від цього напряму залежить ваше бажання вправлятися, відповідно, і кінцевий результат.

Переваги велотренажера - аналога двоколісного велосипеда

Обладнання імітує їзду на класичному велосипеді, але займаєтеся ви в приміщенні. Систематичні тренування зміцнюють імунітет, нормалізують роботу легень і серця, сприяють зниженню ваги, ефективні для опрацювання м'язів нижньої частини тулуба, в роботу включаються м'язові групи спини та живота. Спортивний агрегат також використовується для розігріву мускулатури перед силовим тренінгом і по його завершенню. Сьогодні купити велотренажер в Києві, Дніпрі, Полтаві, Одесі, Харкові та других містах України можна для занять в домашніх умовах.

Сучасні велотренажери користуються популярністю у всіх куточках світу. Що ж робить їх настільки популярними та в чому їх переваги перед звичним двоколісним велобайком?

  • Велотренажер визнаний одним з найефективніших тренажерів для схуднення. Калорії спалюються внаслідок швидкого обертання педалей: чим швидше ви їх крутите, тим більше витрачаєте енергії, значить, згорає більша кількість калорій.
  • Якщо порівнювати з класичною моделлю велобайка, кардіотренажер відрізняється стійкістю. Вам не доведеться переживати, що під час інтенсивної велогонки ви впадете. Ви залишаєтесь на місці, крутите педалі та не переживаєте за стійкість спортивного агрегату.
  • Систематичні тренування ефективні для зміцнення м'язів стегон і сідниць, при цьому стегна в об'ємі не збільшуються, а стають рельєфними та пружними.
  • Навантаження на опорно-руховий апарат і суглоби ніг більш щадне, якщо порівнювати з бігом і стрибками. Заняття - хороша профілактика тромбозу, травм зв'язок, радикуліту, ожирінню.
  • Ергономічні розміри більшості сучасних велотренажерів дають змогу встановити його навіть в невеликих квартирах.
  • Заняття проходять з комфортом і в задоволення. Різні тренувальні програми дозволяють займатися людям з будь-яким рівнем фізичної підготовки.

Топ 5 велотренажерів для дому

Ті, хто вибирає кардіообладнання для домашньої експлуатації вперше, мають протестувати моделі в дії, займатися в тренажерці, відчути на собі різницю в принципі роботи агрегатів різних торгових марок з відмінним типом навантаження.

Найбільш популярні велотренажери:

  1. ProForm. Ідеальний вибір як для новачків, так і для професійних спортсменів. Обладнання має багато програм і рівнів магнітного опору, що дозволяє вибрати необхідне навантаження людям з різним рівнем підготовки. Демократична ціна велотренажерів - безперечна перевага.
  2. Reebok. Велотренажери відомого виробника характеризуються найвищою якістю матеріалів, що використовуються, творчим підходом у дизайнерському оформленні, надійністю.
  3. InterFit - велотренажери, які перетворять вас вже сьогодні. Продукція даного виробника користується широкою популярністю в багатьох країнах світу. Вироби ідеально підходять для тренувань в залі та вдома. Потужний функціонал, зручний дисплей, тихий хід педалей роблять заняття дуже комфортними, а наявність різних режимів дозволяє вибрати потрібну програму для ефективних кардіотренувань.
  4. TopTrack. Лінійний ряд кардіотренажерів представлений в трьох групах товарів: преміум, напівпрофесійний і комерційний. Плавність ліній, інноваційні технології, неперевершений дизайн, потужний функціонал роблять спортінвентар популярним і потрібним для домашньої експлуатації. Більш досконала конструкція розроблена з урахуванням анатомічної будови людського тіла, завдяки цьому тренувальний процес максимально ефективний, а навантаження на суглоби та хребет мінімальне.
  5. Inspire. Хочете позбутися зайвої ваги в найкоротші терміни, тоді Inspire допоможе вам впоратися з цим завданням. Багатофункціональне обладнання дає змогу опрацювати всі м'язові групи ніг, спини та преса. Головне - правильно задати ритм, враховуючи можливості організму і поставлені цілі. Відмінний функціонал гідно оцінять як початківці-шанувальники здорового способу життя, так і досвідчені спортсмени.

В Україні купити велотренажер можна в інтернет-магазині "Інтер Атлетика". Серед багатого асортименту моделей від провідних світових виробників ви обов'язково знайдете варіант, який буде відповідати вашим побажанням, цілям.

Велотренажер – идеальный тренажер для похудения

Правильно підібраний велотренажер перетворює мрії в реальність, а тіло - в предмет заздрості та захоплення!