097 184 30 63
  1. Блог

Велоорбітрек: вдаримо по зайвих кілограмах

Велоорбітрек: вдаримо по зайвих кілограмах

З приходом весни багато людей згадують про те, що потрібно привести себе в форму: підкачати біцепс, пропрацювати черевні м'язи та ноги, скинути парочку сантиметрів з талії. Адже хочеться скинути верхній одяг і ловити на собі захопливі погляди перехожих, а не ховати складочки жиру на животі чи целюліт? Природа може нагородити красивим тілом, але будь-які форми потребують фізичних навантажень. Комусь достатньо підтримувати фігуру в тонусі, інші ставлять перед собою накачати сильну мускулатуру.

Велоорбітрек: вдаримо по зайвих кілограмах

Сьогодні ви маєте можливість тренуватися навіть в затишній домашній атмосфері, насолоджуючись процесом. Якщо ви твердо вирішили вдарити по зайвих кілограмах, бажаєте займатися вдома і вибираєте тренажер, рекомендуємо купити велоорбітрек. Це один з найкращих тренажерів для схуднення, підвищення м'язового тонусу, покращення дихальної системи та зміцнення стінок судин, а також серця.

Орбітрек або велотренажер - який тренажер ефективніший для схуднення?

Еліпсоїд або аналог велосипеда - що вибрати для тренувань дома? У чому переваги одного та іншого тренажера? Купуючи кардіотренажер для дому, хочеться отримати максимум, але вкласти мінімум. "Бажано, щоб обладнання коштувало дешево, добре працювало, не ламалося і служило багато років вірою і правдою" - приблизно такі побажання висловлюють люди перед покупкою.

Велотренажер імітує їзду на класичному двоколісному велосипеді. З тією відмінністю, що ви крутите педалі в закритому приміщенні, не залежите від будь-яких примх погоди, а на професійних моделях можете задати максимально комфортні умови тренування, враховуючи фізичні можливості власного організму, рівень підготовки і поставлені цілі. Він ефективний у прокачуванні сідниць. Варто зазначити, що суглоби та хребет отримують навантаження, тому людям з порушенням роботи опорно-рухового апарату рекомендується проконсультуватися у лікаря, перш ніж приступити до велоїзди.


Орбітрек більш просунутий в питаннях боротьби з надлишковою вагою, оскільки він поєднує функціонал відразу трьох кардіотренажерів - бігової доріжки, велотренажера і степпера. Під установку еліпсоїда знадобиться трішки більше місця, ніж для велотренажера. За допомогою виробу можна пропрацювати не лише ноги, але також залучити черевні і м'язи спини, а за допомогою рухомих поручнів можна включити в роботу м'язи рук і плечового поясу. Так, тренуючись, ви комплексно прокачуєте м'язовий корсет і худнете. Одна з основних переваг занять на орбітреку - щадне навантаження на опорно-руховий апарат, що розширює коло користувачів.

Велоорбітрек: вдаримо по зайвих кілограмах

Велоорбітрек - потужна зброя в боротьбі із зайвою вагою

Це кардіотренажер, який ідеально підійде людям будь-якого віку і рівня підготовки. Він поєднує можливості навіть не двох, а відразу трьох агрегатів. Це те, що потрібно для моделювання спортивної статури. Тренажер обладнаний ергономічним сидінням, якого не було ні в одному еліпсоїді, а педалі перетворилися в зручні платформи, траєкторія рухів яких повторює форму еліпса. Один велоорбітрек займе мінімум місця у вашій квартирі або будинку, але дозволить отримати максимум від тренувального процесу.

При включенні в роботу практично всіх м'язових груп ви отримуєте мінімальне навантаження на хребет і колінні суглоби. Займатися в задоволення і з користю для тіла можуть всі охочі: дівчата, вагітні жінки, чоловіки (для розігріву мускулатури перед силовим тренінгом), люди похилого віку. Головне - скласти посильну саме для вас програму, навантаження збільшувати поступово і не стрибати вище власного "можу".

Переваги домашніх кардіотренувань

  • Ви обираєте зручний для занять час. Не сплачуєте за абонемент за відвідування тренажерки, не витрачаєте час на дорогу до спортивного клубу і назад.
  • Вибираєте індивідуально під себе велоорбітрек, який буде відповідати всім вашим вимогам і побажанням - від функціонала до дизайну.
  • Складаєте тренувальну програму і займаєтеся в задоволення. Якщо вам треба в найкоротші терміни позбавитися від зайвої ваги, можете натиснути та обрати інтенсивний режим. Якщо хочете просто підтримувати тіло в тонусі, досить просто займатися в середньому темпі. Ви відчуєте, як працюють ваші м'язи, і зможете зрозуміти, як діяти далі - продовжувати в тому ж темпі або натиснути.
  • Пам'ятайте: калорії починають спалюватися приблизно після 30-40 хвилин обертання платформ.

Якщо ви хочете, щоб обладнання справно функціонувало багато років, купуйте товар в спеціалізованих магазинах товарів для спорту. На сайті "Інтер Атлетика" представлені щонайменше дві моделі велоорбітреків - Inspire CS2.5 і Inspire CS2, купити які ви можете за низькою ціною в Україні.

Красива фігура - реальність, а не мрія! Докладіть трохи зусиль і все у вас вийде.