097 184 30 63
  1. Блог

Лінійка тренажерів HL: ваш домашній зал стане яскравішим!

Лінійка тренажерів HL: ваш домашній зал стане яскравішим!

Хто не хоче отримувати максимум від тренувального процесу? Максимум позитивних емоцій, максимум прокачаних м'язів, максимум затраченої енергії? Кожен обирає оптимальний вид фізичних навантажень: пробіжки на біговій доріжці, "тягання заліза", заняття на лавах, брусах і т.п. Жоден тренажерний зал чи фітнес центр не обходиться без силових тренажерів. Тренування на такому обладнанні - ціла програма різноманітних вправ, побудованих на роботі з вагою (фіксованою чи вільною). Сучасний ринок товарів для спорту та активного відпочинку пропонує великий вибір високоякісних, надійних і багатофункціональних виробів.

Лінійка тренажерів HL: ваш домашній зал стане яскравішим!

Сьогодні не обов'язково займатися в тренажерці, щоб привести себе в форму, накачати біцепс чи прес, пропрацювати проблемні зони чи комплексно мускулатуру. Лінійка силових тренажерів HL - чудовий вибір для облаштування багатофункціональної зони для занять спортом у вас дома. До того ж тренуватися можна всією сім'єю, незалежно від віку і рівня підготовки.

Силові тренажери HL - максимум можливостей в умовах обмеженого простору

Облаштувати спортивний зал у квартирі - не зовсім просте завдання, якщо не виходить відвести багато місця на установку спортінвентарю. Ще один не менш важливий пункт - вартість силового обладнання. Професійний спортінвентар може бути за ціною, як автомобіль, відрізнятися досить громіздкими розмірами, при цьому на ньому не завжди можна комплексно прокачати тіло. Силові тренажери HL - справжня знахідка для облаштування домашнього спортзалу в умовах обмеженого простору. Займають вироби зовсім мало місця, відрізняються надійністю, міцністю, довговічністю і невисокою ціною.

Ефективно опрацювати мускулатуру на таких агрегатах можуть і початківці, і досвідчені спортсмени. Головне в цій справі - грамотно скласти тренувальну програму, систематично займатися і не зупинятися на половині пройденого шляху. Пам'ятайте: результат не змусить себе чекати, якщо докласти трохи зусиль і терпіння.

Переваги лінійки тренажерів HL

  • виробляються з міцної сталевої рами, що впорається з будь-якими навантаженнями
  • ергономічність
  • легкість монтажу
  • прості у використанні
  • порошкове покриття рами гарантує тривалий термін використання

Якісні домашні тренажери для різних груп м'язів

Кожна модель направлена на опрацювання певної групи м'язів. Дуже важливо скласти правильну комплексну програму занять, враховуючи рівень підготовки. Основне навантаження - вага самого спортсмена. Тренажери універсальні та прості у використанні. Компактність і легкість є головними перевагами спортінвентарю. Варто відзначити, що в лінійці бренда представлено складні моделі, які в складеному виді займають геть небагато місця. До таких виробів відносять лави, гіперекстензії.

  • Лава регульована - універсальний тренажер для розвитку різних м'язових груп. На даному обладнанні можна виконувати: вправи з гантелями (працює плечовий пояс, руки, біцепс, грудні м'язи); жим штанги під різними кутами, завдання на біцепс, використовуючи разом з приставкою Скотта. Широка спинка дарує максимум комфорту і зручності в ході тренувального процесу, витримує вагу до 200 кг. Складна конструкція - ще більше вільного простору у вашому домі.
  • Лава для преса призначена для формування гарних кубиків преса в вашому індивідуальному спортзалі. На ній можна виконувати вправи на підйом тулуба, а також гіперекстензію (на зміцнення м'язів спини). Систематично тренуючись, ви отримаєте ідеальну поставу, зміцните м'язовий корсет, забудете про біль в поперековому відділі.
  • Гіперекстензія - універсальний і один з найбільш ефективних тренажерів, призначених для роботи з власною вагою. Незважаючи на простоту конструкції, йому немає рівних в опрацюванні м'язів поперекового відділу. В ході занять працюють м'язові групи спини, литкові, залучаться сідничні та м'язи стегна. Крім того, в процесі залучені й короткі м'язи хребта, які зазвичай не беруть участь у багатьох завданнях.
  • Комбінований верстат гармонійно поєднує у своїй конструкції декілька елементів: бруси, турнік і тренажер для опрацювання черевних м'язів з упором на руки. Конструкція рами дозволяє виконувати вправи вузьким, паралельним і широким хватом, що сприяє ефективному прокачуванню м'язів спини, рук, грудей, і навіть преса з можливістю підняття ніг. На брусах також можна виконувати віджимання і підтягування.
  • Турнік настінно-стельовий відрізняється від настінного способом кріплення - його монтувати можна як до стіни, так і до стелі. Тренуватися в задоволення і з максимальною віддачею можуть люди різних вікових груп, з будь-яким рівнем фізичної загартованості та поставленими цілями. Висока якість виконання сприяє безпечному проведенню тренувань з максимальним комфортом.
  • Турнік настінний з кулями та скелелазними зачепами - ще більше можливостей для занять в вашому домашньому залі. На ньому можна виконувати підтягування широким, вузьким і перехресним хватом. Особливість турніка - підтягування хватом руками за великі й малі кулі, що збільшує навантаження на м'язи передпліччя, рук і кисті. Ручки для хвата встановлені під анатомічно правильним кутом з урахуванням оптимального навантаження.

Результат не змусить себе довго чекати

Вправи сприяють формуванню красивої рельєфної статури. Потрібно регулярно займатися, щоб підтримувати тіло в тонусі. Систематичні тренування допоможуть вам:

  • розвинути мускулатуру
  • підвищити витривалість, силу, гнучкість і координацію
  • зміцнити кісткові зв'язки та сухожилля
  • поліпшити діяльність дихальної та серцево-судинної системи
  • позбутися від жирового прошарку
  • опрацювати проблемні ділянки й комплексно тренувати все тіло

Силові тренажери HL, купити які ви можете в Україні в магазині "Інтер Атлетика", - краще рішення для облаштування домашнього спортзалу. Формувати підтягнуте атлетичне тіло так просто, якщо вибирати якісне обладнання.

Вас зацікавить
83 370
Хіт
138 950
67 000
214 380
186 590
Новинка
39 100
131 010
146 890
-33%
42 858
28 770
-36%
53 370
34 146
111 160
166 740
29 576
265 990
250 110