097 184 30 63
  1. Блог

Настільні ігри – захоплююча подорож у світ спорту

Настільні ігри – захоплююча подорож у світ спорту

Додайте яскравих барв і незабутніх вражень в ваш повсякденний раціон. Проводьте вільний час так, щоб потім було що обговорити з близькими людьми. Зустрічайте новинку на сайті інтернет-магазину "Інтер Атлетика" - настільні ігри!

Настільні ігри – захоплююча подорож у світ спорту

Відтепер відчути всю бурю емоцій ви зможете у себе вдома. Ігрове обладнання покликане дарувати чудовий настрій всім і кожному, хто захоче спробувати свої сили.

Настільні ігри - азарт, драйв, адреналін!

Футбол, хокей - видовищні та захопливі види спорту. Спортсмен має бути у відмінній фізичній формі, вміти грати в команді, щоб не просто вийти на поле, а показати результат - здобути перемогу над противником. І якщо ви справжній футбольний чи хокейний фанат - саме час перетворитися із вболівальника в гравця.

Настільні ігри - це одночасно розвага і спорт. Ви отримаєте масу задоволення і позитивних емоцій безпосередньо від процесу, при цьому рухаєтеся всім тілом, виконуючи мінімум фізичних навантажень. Покращується координація, швидкість реакції, а досвідчені гравці стверджують, що можна навіть прорахувати кроки. Якщо ви ніколи раніше не грали - саме час почати! Можливо, ви відкриєте в собі футболіста чи хокеїста.

Ігри поколінь - чудовий вибір для спільного проведення часу

Настільні ігри дають можливість перенести ігрову атмосферу з поля на поверхню столу в вашому домі. Це прекрасна можливість внести різноманітність у звичні посиденьки з друзями, родиною. Турботливі татусі можуть грати разом з дітьми, показувати цікаві прийоми, а можливо навіть навчитися новим у малечі.

Настільні ігри – захоплююча подорож у світ спорту

Ви можете брати участь у настільки драйвовому процесі, незалежно від вашого віку, витривалості і рівня фізичної підготовки. Головне - ваше бажання з користю для душі і тіла провести вільний час.

Трохи про ігрове обладнання і правила гри

Сучасний ринок товарів для спорту та активного відпочинку пропонує різні моделі настільних ігор - від громіздких столів комерційного плану до мініверсій у вигляді стільниці невеликих розмірів. Вироби, представлені на нашому сайті, мають яскравий дизайн, невеликі габарити, а тому ідеально підходять для експлуатації в домашніх умовах. Більшість моделей виробляються з пластику, фанери. Матеріали стійкі до механічних пошкоджень, протягом тривалого періоду зберігають пристойний зовнішній вигляд. Сучасний дизайн обладнання, додаткове підсвічування і звуковий супровід ще більше підігрівають азарт і прагнення до перемоги.

Гра розрахована на парне змагання, а спробувати свої сили мають можливість всі і кожен - від дитини до дорослої людини. Звичайно, можна грати і вчотирьох, але, швидше за все, вам буде не зовсім зручно. Правила досить прості, тому з процесом впорається навіть дитина.

Основне завдання кожного учасника - забити якомога більше голів у ворота противника. Ви керуєте фігурками, намагаючись захистити свої і забити м'яч у ворота команди супротивника. Варто відзначити, що виробники постаралися на славу в створенні команди. Тут продумано все до дрібниць - форма, взуття і навіть вираз обличчя кожного маленького гравця. У разі виходу з ладу окремих гравців, можна купити "нового футболіста".

Ви точно не прогадаєте, якщо вирішите придбати таку захопливу іграшку. У нас ви можете купити настільні ігри на найбільш вигідних умовах в Україні. Ми пропонуємо настільний хокей і настільний футбол, асортимент буде поповнюватися.

Азартна розвага стане не тільки цікавим подарунком, але також улюбленим заняттям для всіх членів родини!

Вас зацікавить
3 335
1 840
1 955
1 736
2 545