097 184 30 63
  1. Блог

Як вибрати тенісний стіл для приміщення та вулиці

Як вибрати тенісний стіл для приміщення та вулиці

Чи погоджуєтеся ви з думкою, що гра в настільний теніс є скучною і нецікавою? Ви виконуєте мінімум одноманітних рухів, ваші руки втомлюються і здається, що час тягнеться дуже повільно? Так думає категорія людей, які не є фанатами настільного тенісу, а от всім, хто активно в нього грає, постійно тренується і бере участь в змаганнях, є що розповісти і чим похвалитися. І починати потрібно з вибору тенісного стола. Вони відрізняються характеристиками, призначенням, конструкцією і ціною. Що ж варто знати, якщо ви вирішили придбати тенісне обладнання для дому або, можливо, плануєте відкрити власний тенісний центр?

тенісний стіл

Які бувають столи для тенісу

Гра починається з місця її проведення: закрите приміщення і відкритий простір. Тож, і з класифікацією тенісного обладнання все просто, а тому виділяють два види:

  • Вуличні тенісні столи. Проводити активно час на свіжому повітрі можна по-різному: прогулюватися, грати в волейбол, футбол, теніс. Все частіше зустрічаються тенісні столи на спортивних майданчиках, пляжах, в дворах багатоповерхівок, на території навчальних закладів, санаторіїв та пансіонатів. Всепогодні столи для тенісу відрізняються підвищеною стійкістю до вологи, температурних перепадів, вигорання. Тому для виготовлення стільниці, як правило, використовується меламін або (рідше) алюміній. Полімерна смола (меламінова поверхня) злегка гасить відскік м'яча, що впливає на його швидкість. Така стільниця відрізняється довговічністю і зберігає презентабельний зовнішній вигляд протягом багатьох років активного використання.
  • Тенісні столи для закритих приміщень. Такі вироби бояться несприятливих погодних умов і призначені для використання виключно в закритих приміщеннях. Характеризуються вони масивною стільницею з високоякісного ДВП, який забезпечує чудовий відскік м'яча. Поверхня покривається антибліковим покриттям, щоб лампи, ліхтарі і інші джерела світла не відбивалися і не засліплювали гравців. Більшість моделей мають транспортувальні ролики, що значно полегшує переміщення обладнання по залу, при цьому мінімізує пошкодження поверхні підлоги. Тенісні столи для приміщень – чудове рішення для спортивних центрів, навчальних закладів, офісних приміщень та інших місць, де люди можуть розслабитися і відпочити за грою.
тенісний стіл

Які критерії врахувати при виборі тенісного стола

  • Незалежно від місця використання і призначення, рекомендуємо вибирати модель зі складаною конструкцією. В таких виробах стільниця складається з двох частин, які з'єднуються між собою незалежним кріпленням, що дає змогу скласти одну половину і грати навіть без напарника, відточуючи ігрові навички. Складається і розкладається стільниця швидко, легко і просто. 
  • Звертайте увагу на комплектування. Більшість сучасних столів для настільного тенісу відразу комплектуються всім необхідним: сіткою, кріпленнями, ракетками, мячиками і навіть чохлами для зберігання. Звичайно, ви завжди можете купити окремо ігровий інвентар.
  • Вибрати ви можете тренувальний, аматорський чи навіть професійний варіант – залежить від ваших вимог, уподобань і частоти експлуатації. Якщо ви вирішили купити тенісний стіл для дому, можна зупинитися на аматорському або тренувальному варіанті. Вони мають меншу вагу, якщо порівнювати з професійними моделями, при цьому характеризуються чудовими якісними характеристиками. Для підростаючого покоління можна вибрати дитячий стіл для тенісу. Він не поступається характеристиками дорослим, але має меншу вагу і габарити.

Де купити якісний тенісний стіл?

Вибирайте інтернет-магазини, які пропонують сертифікований товар з гарантією від виробника. Наприклад, наш інтернет-магазин Inter Atletika пропонує вироби для активного проведення часу як власного виробництва, так і відомих світових брендів. У нас ви можете купити класичні прямокутні тенісні столи та круглий тенісний стіл, за яким грати ще зручніше та комфортніше. В каталозі ви можете детально ознайомитися з характеристиками, наші менеджери додатково проконсультують, а ми доставимо модель, що вам сподобалося, в зручний для вас час та місце.

Проводьте час з користю і максимальним комфортом – вибирайте якість в Inter Atletika!

Вас зацікавить
Хіт
-25%
17 940
13 455
15 024