097 184 30 63
  1. Блог

Як вибрати кардіотренажер

Як вибрати кардіотренажер

Для тих, хто хоче схуднути, одним з найважливіших чинників стане правильний вибір спортивного навантаження. Одним з найбільш ефективних видів спорту для схуднення є, звичайно ж, біг. До того ж, це ще й один з найбільш доступних видів спорту: тренуватися ви зможете в найближчому парку або тренажерному залі. Але якщо ви соромитеся займатися «на очах у всіх», то можна замислитися про домашніх тренуваннях. Щоб отримати бажаний результат, знадобиться не так багато зусиль: купити тренажер - і регулярно на ньому займатися. На що потрібно звернути увагу при виборі кардіотренажера для дому, ми розповімо в цій статті.

Кардіотренажери - який вибрати?

Різноманітність спортивного обладнання для домашніх тренувань просто вражає. Ви зможете підібрати тренажер, як для інтенсивних занять, так і для більш спокійних тренувань.

Найпопулярнішими тренажерами для кардіо можна назвати наступні:

  • Бігова доріжка. Плюс бігової доріжки полягає в тому, що вона підійде для новачків: тренування можна почати з ходьби, поступово збільшуючи швидкість. До того ж, займатися на біговій доріжці зможуть усі члени сім'ї - тому покупка такого тренажера буде ще і вигідною.
  • Орбітрек. Якщо ви не любите бігати, то можете займатися на орбітреку - це абсолютно рівноцінна альтернатива біговій доріжці. Незаперечною перевагою є те, що заняття на орбітреку дозволяють знизити навантаження на суглоби. До того ж, одночасно ви зможете тренувати м'язи не тільки ніг, але і рук теж.
  • Велотренажер. Якщо вільного простору будинку не так багато, як хотілося б, оптимальним варіантом буде покупка велотренажера: існують настільки компактні моделі, які можна розмістити навіть в кутку кімнати. Заняття на велотренажері будуть особливо показано тим, хто хоче підтягнути внутрішню поверхню стегна.

Купівля: корисні поради

Якщо ви вже визначилися з майбутньою покупкою - саме час відправлятися в магазин. Зручний варіант здійснити покупку швидко - звернутися в інтернет-магазин.

Обов'язково зверніть увагу на наступні нюанси:

  • Розміри тренажера: ви повинні відразу зрозуміти, чи поміститься обладнання в вашому будинку - не потрібно ставити його «впритул».
  • Максимальна вага, який тренажер може витримати: наприклад, якщо ви важите 70 кг, обладнання повинне бути здатне витримати не менше 75-80 кг
  • Надійність кріплень: зверніть увагу, наскільки міцно закріплені деталі обладнання, немає видимих дефектів - від цього буде залежати безпека і комфортність ваших тренувань.

Що стосується ціни, то вона не повинна бути вирішальним фактором. Звичайно, занадто низька ціна може насторожувати. Однак надійні виробники часто пропонують приємні знижки, що дозволить придбати якісне обладнання за більш доступною ціною.

Вас зацікавить
82 950
Хіт
138 250
67 000
213 300
185 650
Новинка
39 100
130 350
146 150
-33%
42 858
28 770
-36%
53 370
34 146
110 600
165 900
29 427
264 650
248 850
Наступна стаття: Як вибрати тренера