097 184 30 63
  1. Блог

Як просто, швидко і ефективно накачати прес

Як просто, швидко і ефективно накачати прес

Як накачати прес і за скільки накачати прес

Щоб ефективно накачати прес слід починати з простих вправ і обов'язково потрібно пам'ятати про спокійному темпі. Не треба робити різких рухів і максимально повторювати певні рухи, адже це призведе до перевантаження м'язів. У цьому випадку потрібно пам'ятати просту істину, що головне не кількість, а якість. Коли виконання цих вправ стане простим і звичним, і ви будете робити легко, швидко і ефективно накачати прес, і прибрати живіт стане набагато простіше.

Досягнувши певного рівня тренування можна подумати про перехід на більш ритмічне виконання вправ, так званий аеробний стиль. Між кожним з таких вправ слід обов'язково відпочивати, приблизно по одній хвилині. Це потрібно для того, щоб м'язи могли відпочити. Намагайтеся в найкоротші терміни виконати якнайбільший обсяг роботи.

Проблеми відсутності преса

Основною проблемою відсутності преса і неможливості його накачати є малий розмір м'язів живота і високий відсоток жиру в організмі людини. За рекомендаціями більшості фахівців, для спалювання жиру в організмі слід вибирати аеробний стиль тренінгу. За рахунок ритмічності вправ надається чудовий кардиоеффект, який і сприяє спалюванню жиру.

На додаток до силових тренувань обов'язково потрібно додати вправи, спрямовані на спалювання жиру. Виконувати такі вправи зовсім не важко - пробіжка або прокрутка педалі на велотренажері сприяти зменшенню відсотка жиру в організмі. Виконувати їх потрібно від одного до трьох разів на тиждень по 30 хвилин за 8-12 годин до силових тренувань.

Не забуваємо про харчуванні

У спалюванні жиру велику роль також відіграє правильне харчування. Намагайтеся щоденно зменшувати кількість споживаних калорій і пийте більше чистої води. Крім того, не обмежуйте в раціоні сіль, яка виступає в ролі сжигателя жиру.

Щоб накачати м'язи живота в домашніх умовах, потрібно виконувати прості вправи:

Вправа №1

Спочатку ви можете лягти на підлогу, руки повинні перебувати за головою або у підборіддя. Зробіть вдих і поверніть тулуб, напружуючи м'язи живота. Затримайтеся у верхній точці близько секунди і повільно поверніться а колишнє положення.

Вправа №2

Для виконання наступного вправи з'єднайте руки в замок за головою, а ноги покладіть на лавку. Зробивши глибокий вдих, підніміть тулуб від підлоги і перевертайтесь, щоб правим ліктем дотягнутися до лівого коліна. Затримайтеся у верхній точці близько секунди і поступово повертайтеся у вихідне положення.

Виконання цих простих вправ допоможе накачати прес вже за місяць, що зробить вас максимально привабливим і сильним.

Вас зацікавить
9 204
Хіт
3 978
9 540
6 450
18 799
19 095
5 244