097 184 30 63
  1. Блог

Універсальне спортивне обладнання для дому

Універсальне спортивне обладнання для дому

Намагаючись заощадити на вартості абонемента в спортзал, все більше людей воліють займатися спортом... будинку. А що, це дозволяє не тільки заощадити гроші, але і час. Звичайно, більшість сучасних квартир навряд чи дозволяють зібрати власний міні-тренажерний зал. Зате вмістити один-два тренажера - цілком можливо. Потрібно тільки правильно підібрати універсальний тренажер: не вірите? А бувають і такі!

Тренажери, які не займаю місце

Які тренажери ви купите для будинку залежить від ваших особистих переваг і вільного простору в будинку. Але, погодьтеся, є спортивні снаряди, які не те, що не займають багато місця - вони часом і зовсім непомітні. Наприклад, гантелі легко «сховаються» в шафі, фітбол (м'яч для пілатесу), килимки, обруч також можна без проблем скласти і покласти... хоч під ліжко. Але якщо хочеться чогось більш «значного», доведеться трохи потрудитися, щоб вибрати те, що підійде саме вам.

Якщо ви хочете купити тренажер, який дозволить тренувати різні групи м'язів - загляньте сюди. Подібні спортивні снаряди набагато цікавіше, ніж, наприклад, велотренажер або бігова доріжка. Так що якщо вам хочеться урізноманітнити вправи, краще вибирати більш функціональні тренажери. Також бажано віддавати перевагу тим тренажерів, які дозволяють тренуватися з власною вагою. Такі навантаження будуть набагато ефективніше - для нарощування маси, так і для спалювання «зайвого». До того ж, такий спортивний об'єкт займає небагато місця, але для тренувань дуже цікавий.

Для тих, хто робить особливий акцент на тренування м'язів грудей, рук і спини, просто «прописані» підтягування. До того ж, настінний турнік коштує зовсім недорого. Кріпиться турнік дуже просто і швидко - зазвичай в дверному проході. А при бажанні його просто демонтувати і прикріпити десь ще (наприклад, якщо ви переїжджаєте).

До речі, таким же універсальним, але ефективним спортивним снарядом є шведська стінка для дітей. Мабуть, вона буде набагато краще, ніж будь-тренажер. З допомогою шведської стінки дитина зможе виконувати найрізноманітніші вправи. Більш того, стінка підійде і для дорослої людини, наприклад, набагато зручніше буде робити присідання, маючи опору. Так само шведська стінка відмінно допоможе тим, хто виконує комплекс вправ на розтяжку.