097 184 30 63
  1. Блог

Як швидко накачати кубики преса дівчині

Як швидко накачати кубики преса дівчині

Кожна дівчина напевно мріє мати красивий і підтягнутий животик. Правда, «напружуватися» для досягнення бажаного результату готова далеко не кожна. Насправді, накачати прес не так складно. А от зробити його рельєфним і домогтися появи кубиків - зовсім інша справа. Але в цій статті ми розповімо про головні принципи тренінгу і харчування, які допоможуть вам стати володаркою прекрасного преса в найкоротші терміни.

Вибираємо вправи

Якщо ви хочете накачати кубики преса як можна швидше, то займатися потрібно регулярно і досить багато. В принципі, досить буде кілька тренувань на прес тиждень - але вони повинні бути інтенсивними. Для тих, кого цікавить, як швидко накачати кубики, дуже важливо скласти грамотну програму. Вправи, які ви будете виконувати, повинні бути різноманітними. Існує думка, що різні рухи тренують тільки нижній, тільки збоку або верхній прес. Насправді ж це не так: тренується весь прес, просто ви можете відчувати навантаження різні зони більше або менше. Дуже актуальне питання - як дівчині накачати швидко кубики? Для цього у вашій програмі обов'язково повинні бути класичні підйоми тулуба, підйоми ніг, скручування. Виконувати кожну вправу слід не менше 15-20 разів у 3-4 підходи.

Додайте обтяження

Ні для кого не секрет, що найбільш ефективними є вправи з обтяженням. При роботі «на прес» ви також можете використовувати обтяження. Чоловіки, наприклад, при підйомі ніг (в положенні вису на перекладині) використовують обважений пояс. Жінкам же буде достатньо покласти «млинець» вагою в 3 кг на живіт під час виконання класичних підйомів тулуба. Зверніть увагу: піднімати тулуб потрібно обережно, без різких рухів. Важлива не швидкість виконання вправ, а якість пророблення м'язів. Пам'ятайте про те, що обтяження дає додаткове навантаження, а це означає, що і результату ви досягнете набагато швидше.

Увага - на дієту!

В бодібілдингу, як не дивно, основну роль грають не тільки спортивні навантаження. Звичайно, після «ударної» тренування хочеться гарненько підкріпитися. Але дуже важливо вибирати правильні продукти: м'ясо, сир, кефір - з мінімальним вмістом жиру і максимальною кількістю білка. А адже саме білок є головним будівельним матеріалом для м'язів. Важливий нюанс: ваш прес може бути досить підкачаним, але... непомітним із-за шару жиру. Тому будь-які вправи - а тим більше для преса - слід поєднувати з дієтою. Але це не означає, що треба урізати калорійність раціону. Для досягнення хороших результатів вам потрібно лише замінити шкідливі продукти корисними. І вже через місяць ви побачите приємні зміни у своїй фігурі.

Вас зацікавить
771
2 200
1 156
1 656
736
700
3 090
-15%
1 921
1 633
482
2 140
1 208
1 093
736
1 056