097 184 30 63
  1. Блог

Як швидко накачати грудні м'язи

Як швидко накачати грудні м'язи

Більшість представників сильної статі бажають бути власниками рельєфних накачаних форм, адже розвинені м'язи є своєрідною демонстрацією сильного привабливого тіла. Накачати грудні м'язи хочуть як професійні бодібілдери, так і початківці-шанувальники здорового способу життя. У гонитві за досягненням поставленої мети новачки самовіддано виконують різноманітні вправи, проводять в тренажерних залах не одну годину, але чомусь не досягають бажаного ефекту. У чому ж причина? Як правило, найголовніша помилка, яку часто допускають недосвідчені спортсмени, криється в неправильному підході до тренінгу.

Як швидко накачати грудні м'язи

Щоб отримати бажаний об'єм м'язів недостатньо лише робити всі відомі найскладніші вправи. Важливо спочатку грамотно скласти тренувальну програму, рекомендується провести хоч одне повне заняття під чітким керівництвом кваліфікованого інструктора.

Починайте виключно з базових тренувань у вільній вазі в силовому режимі.

Вправи зі штангою

Якщо Ви поставили перед собою мету накачати м'язи грудей, тоді у Вашій програмі обов'язково має бути присутня вправа зі штангою з виконання жиму лежачи, яку роблять всі спортсмени без винятку. Атлети використовують штангу з метою хоча б мінімально наростити м'язову масу. Жими - відмінне рішення для тих, хто хоче домогтися потрібного ефекту. Слід зазначити, що такий комплекс дозволяє досить швидко наростити м'язову масу, в той же час спортсмен звикає до серйозних навантажень.

Вправи з гантелями

Якщо дати хороше навантаження, то зможете швидко накачати грудні м’язи. Головне правило - займатися систематично, приділяти достатню кількість часу на виконання кожного підходу. Робота з гантелями має перевагу в порівнянні з тренажерами, адже з їх допомогою можна задіяти багато дрібних м'язів, що забезпечує хороший результат. Рухи можна виконувати за принципом жиму зі штангою, при цьому лікті згинати в повному обсязі, тоді м'язи будуть перебувати в постійній напрузі. Таке пристосування можна використовувати по черзі, що, безумовно, є плюсом. Новачкам рекомендується починати тренінг саме з занять з гантелями, оскільки вага навіть «пустої» »штанги може дати дуже велике навантаження. При регулярному виконанні Ви швидко зможете підкачатися. Це також відмінний «розігрів» всього організму перед підняттям більш серйозної ваги.

Віджимання на брусах

Має досить сильний позитивний ефект, особливо з обтяженням. Віджимання на брусах - відмінна альтернатива жиму головою вниз. Даний комплекс дає можливість задіяти плечі, спину, трицепси. Віджимання являється найкращою допоміжною вправою, яка підсилює ефективність жиму лежачи.

Корисні тренажери

Існує кілька агрегатів, за допомогою яких можна швидко накачати грудні м'язи. Жим для грудей можна виконувати в спеціальному тренажері, при цьому отримуєте високе навантаження. Серед атлетів користується величезною популярністю «метелик», в якому жими виконуються руками. Важливо пам'ятати: при зміні положення обладнання може знижуватися навантаження на груди, але збільшуватися на спину. Сидіти на спорядженні слід, щільно притулившись до сидіння спиною. Рухи робити неспішно, але вони повинні бути широкими.

Важливі правила, яких рекомендується дотримуватися для досягнення бажаного результату

  • Грамотно визначити дозування в кількості підходів (не повинно перевищувати 4-8 разів).
  • Правильно скласти програму, враховуючи індивідуальні особливості організму.
  • Не забувайте після тренінгу провести кілька вправ на розтяжку для зняття напруги в м'язах.

Найголовніше - бажання, тоді результат не змусить себе чекати!

Вас зацікавить
11 346
1 818
5 274
2 154
11 010
17 418
4 938
1 407
1 266