097 184 30 63
  1. Блог

Як швидко накачати ноги дівчині

Як швидко накачати ноги дівчині

Для людини, що займається в тренажерному залі, дуже важливо вибудувати програму тренувань таким чином, щоб все тіло розвивалося пропорційно. Звичайно ж, жіночий і чоловічий тренінг суттєво різняться. Багато тренера навіть вважають, що представницям прекрасної статі набагато складніше схуднути, не втративши при цьому м'язову масу. Зазвичай дівчата роблять особливий акцент на тренуванні ніг, преса і, звичайно ж, головною «проблемної» зони - ніг і сідниць. У цій статті ми розповімо про те, як зробити «низ» тіла ідеальним: підтягнутим і рельєфним.

Качаємо ноги будинку: швидко і ефективно

Перше, що цікавить дівчат - як швидко накачати ноги. Відповідь на це питання буде залежати від рівня фізичної підготовки, стажу тренувань і генетичних особливостей. На жаль, накачати ноги і сідниці всього за тиждень - нереально. Для того, щоб досягти бажаного результату, потрібно бути готовою до серйозних тренувань, а перші позитивні зміни з'являться лише через місяць-два. В принципі, цілком можливо накачати ноги в домашніх умовах. Але пам'ятайте про те, що навіть такі базові вправи, як присідання, випади і підйоми на носках доведеться виконувати з обтяженням - для цього відмінно підійдуть гантелі та гирі. Правда, потрібно розуміти, що домашні тренування все-таки не дозволять забезпечити таку серйозну навантаження, яку ви можете отримати в спортивному залі.

За красивою попою - в тренажерний зал!

Якщо ви хочете досягнути максимально ефективного результату, то без занять в тренажерному залі - не обійтися. Для тих, хто хоче накачати ноги і попу, головним вправою повинні стати присідання зі штангою. При дотриманні правильної техніки ви зможете підтягнути задню поверхню стегна і зміцнити сідниці. Але при роботі з великими вагами бажано, щоб хтось вас страхував. Також обов'язково слід виконувати жим ногами у верстаті. Щоб вправа була максимально ефективною, потрібно використовувати хороші обтяження, але нарощувати навантаження потрібно поступово. Якщо ви включите ці дві вправи в свою програму, то питання як накачати ноги дівчині швидко, відпаде сам собою.

Як підібрати навантаження

У чоловічому тренінгу акцент робиться на те, щоб максимально збільшити м'язову масу. А ось в жіночому, навпаки, всі зусилля спрямовані на позбавлення від зайвого жиру - і мінімальне нарощування м'язів. Звичайно ж, дуже багато чого буде залежати від ваших цілей і особливостей будови тіла. Бажано, щоб тип навантаження (в тому числі, ваги для вправ з обтяженням) підбирав тренер. Таким чином, ви будете тренуватися максимально ефективно, і нарощувати навантаження без втрати результативності.

Вас зацікавить
33 500
Хіт
91 500
46 500
72 500
52 260
116 580
156 780
205 020
184 920
76 380
86 916
82 992
100 158