097 184 30 63
  1. Блог

Вибираємо фітнес станцію – багатофункціональний тренажер для домашнього використання

Вибираємо фітнес станцію – багатофункціональний тренажер для домашнього використання

Заняття спортом повинні виходити з індивідуальних можливостей людини. Один може пробігти 5 км без зупинки, в той час, як іншому потрібно зробити пару зупинок, щоб набратися сил. Звичайно, це говорить про підготовленість, особливості організму, статури. Досконалим тілом природа нагороджує далеко не кожного, а для моделювання бажаних форм або позбавлення від зайвої ваги необхідно наполегливо і систематично працювати над собою. Відвідування тренажерки, тренування в домашніх умовах, продуманий до дрібниць раціон харчування, прагнення досягти поставленої мети - головні складові на шляху до успіху. Щоб опрацювати все тіло, а не певні ділянки, важливо займатися не на одному тренажері. У студіях, спортивних залах набагато простіше: всілякі агрегати дозволяють задіяти всю мускулатуру. Вибираючи комплекс для дому, хочеться отримати якісний виріб, яке буде максимально ефективним, але займе мінімум вільної площі. Саме такими є фітнес станції. Машина для силового тренінгу - справжня знахідка для всіх і кожного, хто всерйоз вирішив зайнятися собою.

Простота у використанні, компактність, відмінний функціонал - головні відмінні характеристики. Інвентар допоможе надати бажаний обсяг м'язам. Устаткування стане вашим власним міні-залом в стінах рідного будинку. Більше немає необхідності підлаштовувати графік, щоб відвідати тренажерку - ви займаєтеся у зручний для вас час за будь-якої погоди. Не потрібно чекати черги і кожен раз налаштовувати під себе виріб.

Переваги мультистанції

  • Універсальність. Відрегулювати снаряд, виставити відповідне навантаження не складе труднощів. Це дає можливість провести якісно тренування всім членам сім'ї. Вправлятися можуть люди різного віку, будь-якої фізичної підготовленості. Купити фітнес станцію можна в Києві, Кіровограді, Луцьку, Львові, Полтаві, Харкові, а також інших населених пунктах України.
  • Багатофункціональність. З його допомогою можна задіяти всі м'язові групи, а також окремо опрацювати прес, ноги, спину, руки.
  • Габарити. Установка включає в себе пару тренажерів, що дозволяє раціонально використовувати площу. Сучасний дизайн гармонійно впишеться в інтер'єр будь-якого приміщення.

Пристрій і принцип роботи мультикомплексу

Дія полягає в передачі навантаження на м'язи спортсмена за рахунок руху окремих елементів конструкції шляхом зменшення або збільшення навантаження. Важливо відзначити, що приступати до виконання завдань рекомендується, починаючи з самого мінімального показника, а збільшувати вагу тільки поступово, інакше існує ризик отримання травм. Перед тренінгом бажано добре «розігріти» організм - провести розминку. На такому комплексі починають з простих вправ, а потім переходять до більш складної програми.

Виділяють основні види мультистанцій

  • Вантажноблокові. У ролі вантажу виступає спеціальний вантажний стек. Вірне рішення для початківців-прихильників здорового способу життя, які не мають досвіду у визначенні правильного режиму.
  • На вільних вагах. Диски для штанги і млинці є основним обтяженням. Такі установки відрізняються універсальністю і користуються популярністю серед досвідчених спортсменів, які знаю, як скласти тренувальну програму для досягнення максимального ефекту.
Вибираємо фітнес станцію – багатофункціональний тренажер для домашнього використання

Скільки коштує фітнес станція? Якість використовуваних матеріалів, кількість складових тренажерів і додаткових спортивних помічників (лавки, навісне обладнання) визначають кінцеву вартість. Якщо ви вже зважилися на придбання мультикомплексу для дому, рекомендується не економити, а придбати дійсно хороше спорядження, яке прослужить вірою і правдою не один рік.

Сучасні високоякісні механізми розраховані на завдання будь-якої тривалості і складності. Конструкція виготовляється з високоміцного металу. Внутрянка м'яких елементів, як правило, виконується з пінополіуретану (добре поглинає удари, не деформується), який обтягнутий штучною шкірою.

Регулярно вправляючись, ви з кожним наступним разом покращуєте результати власних досягнень. Вправи допоможуть позбутися від зайвих калорій, надати спокусливий рельєф м'язам, поліпшити показники сили, витривалості та гнучкості. В результаті старанних занять ви формуєте тіло мрії і зміцнюєте здоров'я.

В Україні купити фітнес станцію можна в інтернет-магазині «Інтер Атлетика». Відвідавши спортмаркет, ви отримаєте грамотну консультацію і ознайомитеся з детальною характеристикою по кожному снаряду. Найвищий рівень обслуговування, демократичні ціни, стильний дизайн припадуть до смаку навіть самому вимогливому покупцеві.

Систематичні заняття - запорука гарної статури і прекрасного самопочуття. Розвивайте себе, удосконалюйтеся - і ваші старання обов'язково приведуть до успіху.

Вас зацікавить
33 500
Хіт
91 500
46 500
72 500