097 184 30 63
  1. Блог

Самокати для дітей перетворять прогулянку в захоплюючу подорож

Самокати для дітей перетворять прогулянку в захоплюючу подорож

Діти не можуть довго залишатися на одному місці. Непосидам хочеться пізнавати світ, відкривати для себе щось нове і незвідане, багато рухатися. Ваше чадо з радістю прогуляється на свіжому повітрі в компанії батьків або друзів (це вже залежить від віку юного дослідника). Напевно, всі дітлахи обожнюють активні прогулянки під відкритим небом на самокаті. Погодьтеся, це не тільки цікаво, а й корисно.

Самокати для дітей перетворять прогулянку в захоплюючу подорож

Таким чином, розвивається координація, спритність, вміння маневрувати, тренується зорова пам'ять. Під час їзди будуть задіяні руки, ноги, спина, суглоби. Стільки корисних речей в одному предметі!

Класифікація дитячих транспортних засобів

Як правильно вибрати пристосування, щоб воно максимально підходило для вашого підростаючого активіста? Багато хто віддає перевагу яскравому дизайну, забуваючи про найголовніше, - функціональні характеристики.

  • Чотириколісні. Саме з ним і почне крихітка вчитися їздити. Спереду і ззаду розташовано по два широких коліщатка, що забезпечують хорошу стійкість. Не здатні набирати високу швидкість. А як же інакше? Адже малюк буде робити свої перші спроби впевнено і самостійно їздити по дорогах. Але ви тільки уявіть емоції дитинчати, яка обганяє своїх батьків на власному транспорті. Моделі не регулюються по росту, виробляються, як правило, з високоміцного пластика. Виробники приділяють особливу увагу безпеці і зовнішньому дизайну. Яскраве оформлення у вигляді різних героїв з улюблених мультфільмів не залишать байдужими ні дітей, ні дорослих.
  • Триколісні. Відмінне рішення в віці від двох до п'яти років. Колесо може бути розташоване як в передній, так і в задній частині. У першому випадку виріб є більш маневреним, у другому - стійким. Механізм складання і регулювання по зросту - незаперечні переваги. Купити самокат можна в Києві, Дніпрі, Кіровограді, Одесі, Полтаві, Харкові, а також інших населених пунктах України.
  • Двоколісні. Універсальні і найбільш затребувані. Швидко розвивають високу швидкість, легкі в управлінні, характеризуються хорошою маневреністю. Як правило, він оснащений складним механізмом. У складеному вигляді винахід займає трохи вільного місця, також його набагато простіше транспортувати. Обов'язково звертайте увагу на обмеження по вазі.
  • Трансформери. Ще один варіант для самих меленьких їздців. Конструкція розроблена таким чином, що біговел можна перетворити в зручний самокат. Механізм можна поставити в невеликому куточку вашої квартири, розрахований на тривалий термін служби.
  • Інерційні. Модель з двома платформами дозволяє набирати швидкість і координацію за рахунок особливих рухів ногами або корпусу.

На які параметри звертати увагу

Матеріалом для виробництва служить пластик, алюміній. Для дітей старшого віку купують другий варіант (більш міцний, витримує інтенсивні навантаження). Функція регулювання по зросту дозволить експлуатувати пристрій не один рік.

Скільки коштують самокати? Сучасний ринок товарів для активного відпочинку пропонує всілякі варіації. Габарити, функціональність, бренд впливають на кінцеву вартість предмета. Різняться і самі колеса. Саме їх кількість, діаметр, ширина формують такі характеристики, як плавність ходу, прохідність. Великі гумові згладжують нерівності навіть на ґрунтових дорогах, але вони не можуть похвалитися відмінною маневреністю. Маленькі коліщатка з прогумованої пластмаси або каучуку бажано використовувати на рівній поверхні. Широкі є стійкими, але відображаються на швидкісних показниках. Хочете ганяти і маневрувати вузькими проходами - вибирайте тонкі поліуретанові колеса середнього розміру.

Корпус виготовляється з металу або пластику, а також з обох елементів відразу. Прогумовані ручки забезпечують зручний хват, запобігають зісковзування рук під час їзди.

Переваги сучасних агрегатів

  • Займають мало місця. Функція складання максимально заощаджує вільний простір.
  • Кататися мають можливість навіть найменші дослідники.
  • Безпечніше, ніж, наприклад, велосипед. Отримати травму досить складно. У разі небезпеки з нього можна зіскочити, а не впасти разом з ним. Важливо відзначити, що дитина не розвине вже дуже велику швидкість - ще один пунктик на користь безпеки.
  • Корисні рухи розвивають спритність, вміння управляти пристроєм, загартовують характер, адже дитині необхідно докласти завзятість, щоб досягти мети (наприклад, навчитися їздити без допомоги дорослих).

Купити самокат в Україні ви маєте можливість в інтернет-магазині «Інтер Атлетика». Величезний вибір високоякісних товарів, демократична вартість, яскравий дизайн приємно порадують юних активістів.

Цікаве проведення часу на свіжому повітрі - запорука міцного здоров'я, позитивних емоцій та бадьорого настрою.