097 184 30 63
  1. Блог

Фітнес-трекер – ваш персональний тренер

Фітнес-трекер – ваш персональний тренер

Здоровий спосіб життя буде в тренді в будь-які часи. Дуже часто не тільки новачкам, але і досвідченим спортсменам не вистачає мотивації. Начебто є сильне бажання і прагнення, але, на жаль, багато зупиняються на півдорозі, так і не досягнувши фінішу. У сучасному світі, коли технологічні новинки з кожним днем ​​здатні дивувати все більше, немає нічого неможливого.

Фітнес-трекер – ваш персональний тренер

У даній статті ми поговоримо про фітнес-трекери. Даний аксесуар користується попитом і популярністю серед чоловіків і жінок у всіх країнах світу.

Виріб зовні нагадує невеликий браслет, який слід носити на зап'ясті, як звичайний годинник. Варто відзначити, що навіть найпростіший прилад відображає час, тому це дійсно сучасна альтернатива годинникам. Крім цього, спортивна новинка має ще багато корисних функцій, які значно спрощують життя. Не так давно спортсменам необхідно було грамотно скласти тренувальну програму, щоб домогтися поставленої мети, розрахувати кількість витрачених калорій, отримане навантаження. Найчастіше цей процес стомлював людей, або вони просто не дивилися на всі цифри, що й не дозволяло домогтися бажаного результату.

Основні критерії вибору

У наші дні виробники пропонують різні варіанти браслетів, здатні задовольнити запити навіть самого вимогливого користувача. Як же не помилитися з вибором? Насамперед, рекомендується звернути увагу на функціональність і практичність предмета, а ось дизайн - це вже другорядний момент. Скільки коштує фітнес-трекер? Ціна буде залежати від зовнішнього вигляду, бренду і «начинки». Існують моделі для новачків, здатні відмінно мотивувати до подальших дій, також можна придбати варіант для кросфіту, який задасть точний рівень навантаження. У будь-якому випадку, аксесуар буде вашим персональним тренером, що спонукатиме діяти в потрібному напрямку.

Які можливості представляє гаджет

  • Визначення пройденої відстані і кількості кроків. Це дуже зручно. Відтепер необхідності думати про те, чи багато ви рухалися сьогодні немає. Виріб робить все сам. Єдине, що потрібно від вас - рухатися, а не сидіти на одному місці.
  • Кишеньковий дієтолог. Тепер буде набагато простіше визначити співвідношення витрачених та отриманих калорій. Така можливість допоможе правильно скласти свій раціон, виключити шкідливу їжу.
  • Пульсометр. Деякі винаходи оснащені оптичним пульсометром, який не поступається нагрудному датчику вимірювання пульсу.
  • «Розумний» будильник. Дуже корисна і цікава функція, що дозволяє розрахувати фази сну. Навіщо це потрібно? Винахід відстежує і спостерігає за якістю сну. Будильник спрацює в той момент, коли ви знаходитесь не в глибокій фазі, що сприяє легкому пробудженню.
  • Місцезнаходження. Деякі моделі визначають геодані, пройдений маршрут на карті завдяки GPS.
  • Зв'язок із зовнішніми носіями (смартфон, планшет). Спеціальний додаток допоможе зробити гаджет нероздільним з наручним пристосуванням. На останньому будуть відображатися інформація про вхідні дзвінки, повідомлення.

Купити фітнес-трекер можна в спеціалізованих магазинах Києва, а також інших містах України. Здійснюючи покупку, рекомендується лише визначитися з тим, без яких можливостей вам точно не обійтися. Якщо ви плануєте використовувати пристрій під водою, то вибирайте водонепроникний. Також важливо переконатися, що винахід сумісний з операційною системою на вашому телефоні, який повинен підтримувати ту ж версію Bluetooth.

Браслетик без підзарядки працює приблизно 5-7 днів. Звичайно ж, наявність вимірювача частоти серцевих скорочень і GPS-датчика знижує тривалість роботи. Відштовхуючись від дизайнерського оформлення, важливо звернути увагу на ремінець. Він повинен добре сидіти на руці, ніде не жати, але і не бовтатися. Найчастіше виготовляються з гіпоалергенної гуми або силікону. Матеріал відмінно облягає зап'ястя, відрізняється простотою в догляді (його легко мити). Невисока вартість - одне з багатьох переваг. Любителі класики можуть віддати свій вибір на користь шкіряних ременів, які підкреслюють витончений смак і стиль свого власника. Як правило, виробники роблять ремінці універсальної довжини, це дозволяє підігнати під розмір користувача. Якщо браслет втратив свій зовнішній вигляд, або ви хочете змінити стиль - купуйте окремо, а замінити старий новим дуже просто.

Типи дисплеїв різні: класичні в формі стандартного циферблата, сенсорні, з підсвічуванням. Кожен може знайти для себе те, що найбільше підкреслить його індивідуальність, стане завершальною родзинкою образу.

В Україні купити фітнес-трекер можна в інтернет-магазині «Інтер Атлетика». Широкий асортимент товарів, низькі ціни, повна характеристика, стильний дизайн - все необхідне, щоб придбати якісний товар, який відповідає всім вимогам і побажанням.

Спрощуйте собі життя, досягайте поставленої мети!