097 184 30 63
  1. Блог

Велотренажери Fitex: крутіть педалі в будь-яку погоду

Велотренажери Fitex: крутіть педалі в будь-яку погоду

Прогулянки на велосипеді корисні, але погодні умови можуть завадити такому виду спортивних навантажень. Чудовим рішенням стане велотренажер популярного бренду Fitex, який дає можливість тренуватися в стінах рідного дому в будь-яку пору року. Торгова марка – один з найкрупніших виробників обладнання для кардіотренувань на світовому ринку. Професійна команда інженерів і дизайнерів втілюють найновіші розробки в кожну модель, слідуючи передовим методикам, завдяки чому кардіотренажери завоювали визнання в усьому світі.

Велотренажери Fitex: крутіть педалі в будь-яку погоду

Чим беруть велотренажери Fitex

Спортивне обладнання призначене для комфортних тренувань, а займатися можна хоч у холод, хоч у спеку, якщо ви поселите тренажер у своєму домі. Продукція даної торгової марки оснащена всім необхідним, щоб людина з будь-яким рівнем підготовки відчувала себе комфортно під час тренувального велозаїзду. Чи варто говорити, що каріообладнання давно підкорило ринок Америки та Європи? Секрети виробника прості: гармонійне співвідношення невисокої ціни велотренажера, відмінного функціоналу та сучасного дизайну.

Важливим є той факт, що рух маховика імітує природність їзди на звичному велосипеді, тому ви відчуєте всі переваги поїздки. Крутити педалі можна як вперед, так і назад, значить, ви задієте різні групи м'язів. Велотренажери Fitex прості та зрозумілі у використанні, а вбудованих тренувальних програм цілком достатньо, щоб підтримувати тіло в тонусі, підготувати м'язи до силових навантажень або провести високоінтервальний заїзд.

Трохи технічної інформації про велотренажери Fitex

  • Для виробництва тренажерів використовуються високоякісні матеріали, які витримують інтенсивні навантаження та тривалі тренування.
  • Важливий момент: маховик працює майже безшумно, забезпечуючи плавний хід педалей. Це означає, що ви не дратуватиметеся через сторонні звуки під час заняття, а крутити педалі зможете навіть уночі, оскільки шум нікого не потурбує.
  • Завдяки невеликим габаритам встановити велотренажер Fitex можна навіть у маленькому приміщенні.
  • Кермо та сидіння легко і просто регулюються відповідно до росту спортсмена. Це дуже важливо, адже правильне положення тіла гарантує комфорт, безпеку та результат від занять.
  • Поручні більшості моделей оснащені сенсорними датчиками вимірювання пульсу, що дозволяють відстежувати стан здоров'я тут і зараз.
  • Компенсатори нерівності підлоги забезпечать вашому спортивному помічникові стійке положення на будь-якій поверхні. А стійкість – ще одна важлива перевага велотренажерів даного бренду, якщо порівнювати з класичним двоколісним велосипедом. Ваше завдання – зосередитись на тренуванні, а не думати про те, як утримати тренажер та не впасти разом з ним.
  • А якщо ви вирішили змінити "пейзажі" і перемістити кардіотренажер в інше місце, допоможуть впоратися із завданням транспортувальні ролики, якими оснащено більшість моделей.
  • Сучасне комп'ютерне забезпечення відображає на екрані монітора найнеобхідніші параметри: частоту серцевих скорочень, довжину пройденої дистанції, кількість обертів за хвилину, витрачені калорії, швидкість руху.
  • Педалі мають фіксатори, що забезпечують правильне положення ніг.
Велотренажери Fitex: крутіть педалі в будь-яку погоду

У лінійці цього бренду представлені моделі як з вертикальним, так і з горизонтальним типом посадки, що свідчить про дбайливе ставлення виробника до своїх споживачів. Моделі з вертикальним типом сидіння – класичний варіант, в горизонтальних педалі розташовані під кермом, а сидіння оснащене спинкою, що дозволяє розслабити спину під час тренування.Тренуйтесь через день, приділяючи заняттю не менше 40 хвилин, і ваші зусилля обов'язково будуть винагороджені успіхом.

А ще ставте цілі і будьте впевнені – велотренажер Fitex піклуватиметься, щоб ви залишилися задоволені результатом!

Вас зацікавить
134 781
99 051
118 901
114 931
51 610
Новинка
32 500
118 822
103 021
63 520
83 171
28 782
Хіт
-17%
8 406
6 948
-25%
17 322
13 008