097 184 30 63
  1. Блог

Тренуйте кращі якості та отримуйте справжню насолоду за грою в настільний теніс

Тренуйте кращі якості та отримуйте справжню насолоду за грою в настільний теніс

Активно проводити час не просто важливо, а необхідно всім і кожному: маленьким дітям, жінкам, чоловікам, літнім людям. І взагалі не має значення, буде це похід в тренажерний зал, фітнес, пробіжка тренування вдома. Головне, щоб заняття приносили вам насолоду і користь здоров’ю.Якщо ви бажаєте внести різноманіття в життя, чому б не пограти в настільний теніс? Мабуть, кожен бодай раз випробував свої сили в такій грі. Коли комусь достатньо просто грати для власного задоволення, то інші присвячують життя тенісу. Не лише грають, а беруть участь в міжнародних змаганнях, досягають висот, завойовують золото. Звичайно, як же обійтися без головного гостя - тенісного столу?

Тренуйте кращі якості та отримуйте справжню насолоду за грою в настільний теніс

Сьогодні різноманіття виробів велике, якщо ви початківець-тенісист, то можете не знати всіх тонкощів вибору.

Всепогодні тенісні столи: переваги і недоліки

Хочете купити обладнання для власного дому, щоб можна було грати під відкритим небом? Вуличні характеризуються стійкістю конструкції, виготовляються з матеріалів найвищої якості і міцності. Перше, на що слід звернути увагу - стільниця, адже саме від цього параметра буде залежати відскік м'яча та гра в цілому. Ігрова поверхня, як правило, виробляється з меламіну (полімерної смоли). Матеріал витримує несприятливі погодні умови (дощ, вітер, мороз, вологу, сніг), стійкий до ультрафіолетових променів і механічних пошкоджень. Товщина плити складає від 3,5 до 10 мм, що також відображається на відскоку м'яча (чим вищий показник, тим краще стрибає куля). Більшість моделей оснащено великими транспортувальними колесами, що спрощує «доставку» до місця призначення, спеціальні фіксатори надійно блокують коліщатка, щоб вони не котилися. Використовувати можна як під відкритим небом, так і в приміщенні.

Якщо потрібен тенісний стіл для закритих приміщень.

У дощову погоду не завжди є бажання просиджувати час у чотирьох стін, переглядаючи по другому, а то і п'ятому колу одні і ті ж передачі чи фільми. Іноді хочеться зіграти партію-другу в теніс. Устаткування для закритих приміщень необхідно вибирати, враховуючи мету гри, адже професійні та аматорські моделі будуть відрізнятися за багатьма параметрами: вартістю, габаритами, покриттю, використаними матеріалами, відповідністю стандартам. Ігрова поверхня виробляється з ДСП високої якості. Тренування або просто гра може проходити не тільки вдень, щоб лампочки, ліхтарі та інші джерела світла не відображалися на стільниці. З цією метою на «робоче поле» наноситься покриття антивідблиску, яке буває як глянцевим, так і матовим. Більшість моделей оснащено транспортувальними роликами, що спрощує його переміщення. Тенісні столи для закритих приміщень не можна використовувати на вулиці, оскільки вони піддаються впливу вологи, сонця і інших погодних умов.

Тренуйте кращі якості та отримуйте справжню насолоду за грою в настільний теніс

Варто зазначити, що стільниця практично всіх класів тенісних столів оснащена функцією незалежного кріплення, завдяки чому ви маєте можливість зафіксувати одну половину в вертикальному положенні і “набивати руку”, граючи без партнера. В більш дорогих моделях є можливість регулювати кут нахилу половини, що дає змогу змінювати силу удару та відскік кульки.

Граючи, ви не лише отримуєте задоволення від самого процесу, але також ефективно прокачуєте все тіло, тренуєте зір (адже ви слідкуєте за кулькою, яка то віддаляється, то наближається), покращуєте виносливість, спритність та координацію. Також за тенісом ви знайдете однодумців і просто прекрасно проведете час.

Купити тенісний стіл в Україні можна в інтернет-магазині InterAtletika. Величезний вибір товарів для спорту та активного відпочинку за найнижчими цінами задовольнить запити кожного покупця.

Вдосконалюйте свої навички, відточуйте майстерність і просто розслабляйтеся за грою в пінг-понг.

Вас зацікавить
Хіт
-25%
17 940
13 455
Акція
21 480
713
24 696
-10%
403
363
322
288
742