097 184 30 63
  1. Блог

Спорт і сила волі

Спорт і сила волі

Зараз стільки розмов ходить про фітнес і спорт, що голова обертом. Від чого ж весь галас? - цікавляться любителі пасивного способу життя. Виявляється спорт, має величезну кількість переваг, просто не всім вони відомі. Сьогодні ми по черзі розглянемо все, що дає нам його величність Спорт.

Спорт покращує стан здоров'я

Займаючись спортом, ви покращуєте роботу серцево - судинної системи, вестибулярний апарат, підвищуєте імунітет і т.д.. Люди, які регулярно тренуються найменш схильні до ризиків різноманітних захворювань.

Контролер ваги

За допомогою спорту ви можете регулювати свій поточний вагу. Чоловіки збільшують м'язову масу, жінки худнуть.

Фігура

Постійно виконуючи різноманітні вправи, ви тримаєте м'язи в тонусі, що надає тілу правильну і красиву форму. Вистачить з заздрістю дивитися на людей з красивими тілами, ви можете теж, що і вони.

Інтелект

Вченими доведено, що заняття бігом підвищують рівень IQ.

Антидепресант

Регулярні заняття спортом роблять нас менш вразливими до стресів. Кожен раз, коли відбуваються різні негаразди - займися спортом. Очевидно, що проблеми ніяк не зможуть зникнути. За те, що після тренування, погляд на них буде іншим. Більш тверезим і оптимістичним. Після тренування ми стаємо впевненіше в собі, і рішення проблем приходять легше.

Щастя

За результатами опитування серед людей, які займаються спортом, стало ясно, що ті, хто займається ним регулярно, відчувають себе більш щасливими, ніж ті, які не займаються зовсім. Почуття щастя пропорційно залежить від часу, який ви відводите тренувань. Чим більше - тим щасливіше ви.

Сила волі

І головне питання : як же все таки спорт загартовує? Займаючись спортом постійно, ми здатні виховати силу волі і регулювати апетит. Нещодавнє дослідження, яке проводилося в Національному Університеті Сінгапуру показало, що тренування допомагають людині контролювати свій апетит, тим самим роблячи нас сильнішими і вольовими. До такого висновку вони прийшли тому, що людина постійно тренуючись, усвідомлює, як важко скинути зайву вагу, тому всякий раз, коли йому пропонують шкідливу їжу, він відмовляється.

Висновки

Виходячи з усього вищесказаного, займатися спортом добре, з якого боку не подивитися. Тим більше, що ми живемо в 21 столітті, де спорт став загальнодоступним, різноманітним і зручним. Не втрачаючи багато часу, в інтернеті ви з легкістю знайдете всі спортивні заклади у вашому районі, сопоставите ціни, можливі варіанти тренувань. Справа залишається тільки за бажанням. Не лінуйтеся і знайдіть дієву мотивацію саме для вас, і кожен раз, коли лінь буде перемагати - згадуйте про свою мотивацію.