097 184 30 63
  1. Блог

Бойові мистецтва для жінок

Бойові мистецтва для жінок

Все частіше і частіше жінки звертають свою увагу не бойові мистецтва. Східні єдиноборства не тільки допомагають тримати себе у формі, але і зміцнюють жінку зсередини. Вони приваблюють тим, що самим головним є не сама сила удару, а техніка виконання рухів - вони повинні бути точними і плавними.

Погодьтеся, що чоловіки сильніше з фізичної сторони, а жінки більш дисципліновані, тому можливості на заняттях стають приблизно на один рівень.

Що підійде жінці

Розглянемо докладніше найпоширеніші види східних єдиноборств, які можуть бути цікавими для жінок.

Тай - бо

Це унікальна фітнес - система, яка поєднує елементи традиційного фітнесу з бойовими мистецтвами. Дуже ефективна для тих, кому потрібно терміново скинути зайву вагу і підтягти своє тіло. Займатися таким фітнесом можна практично всім, крім людей, які страждають захворюваннями серцево - судинної системи. Тренування досить насичені, і тим, хто не звик до регулярних навантажень, перший час буде нелегко. Але ж головне сила духу, правда?

Капоейра

Винайдена в Бразилії, система нападу і самооборони. Це не просто бойове мистецтво, це ще й танець, який включає незвичайну техніку рухів ніг і тіла, в загальному. Вивчаючи даний вид бойового мистецтва, ви зможете придбати прекрасну розтяжку і гнучкість. Техніка досить складна, як і багато інших, але при цьому, заворожує ще й незвичайність цього заняття.

А - бокс

Це підвид тай - бо, також є бойовий аеробікою, яка допоможе розвинути координацію рухів, укріпити організм в цілому. Займаючись таким видом фітнесу, ви станете більш витривалою, тим самим виключити ризик впливу постійного стресу. Для цих занять потрібно груша і боксерські рукавички. Ну і не варто забувати про підходящої музики - вона може підняти ваш тонус і зробити заняття більш приємними.

Файтинг - клас

Це змішана тренування, в якій поєднуються боксу, таеквон-до та кікбоксингу. Завдяки різним складовим тренування, вплив на організм виходить більш різнобічним. Застосовується різне спортивне обладнання.

Такі тренування називаються фітнесом, але побачити їх відмінність від більш традиційних видів фітнесу дуже легко. Крім загального впливу на організм, вони покращують роботу вестибулярного апарату, розвивають фізичну силу, підвищують реакцію. Також, ви отримуєте неймовірний заряд бадьорості, енергії і впевненості. Плюсів хоч відбавляй, але головним, на думку жінок, все ж залишається схуднення, так як тренування дуже інтенсивні, зайва вага йде просто на очах. Відмінна альтернатива знайомим видами фітнесу. Переконайтеся самі!

Попередня стаття: Спорт і сила волі