097 184 30 63
  1. Блог

Ідеальний прес. Секрети Демі Мур

Ідеальний прес. Секрети Демі Мур

Демі Мур є зіркою світового масштабу. Вона приголомшлива, красива жінка. Всі пам'ятають її ще в далекі дев'яності у фільмі «Стриптиз». Напевно, кожна жінка при перегляді цього фільму, замислювалася про те, що не погано б собі мати таку фігуру. Але дивує не це, а те, що зараз, коли їй вже далеко за 40, її фігура досі залишається ідеальною.

Багато хто стверджує, що справа в пластичних операціях. Ми цього точно ніколи не дізнаємося, але можемо з точністю сказати, що в будь-якому випадку, для того, щоб мати таке тіло, потрібно над ним працювати. Сьогодні ми розглянемо вправи для преса, якими ділиться з нами знаменита актриса.

Всі вони виконуються лежачи на спині. Починати потрібно з 10 повторень, і збільшувати поступово. Необхідною умовою є наступне: Уявляйте себе стрункою, з ідеальним, сексуальним животиком, всякий раз, коли займаєтеся.

Вправа №1. Верхній прес.

Ляжте на підлогу, на спину. Зігніть ноги під кутом 90 градусів, при цьому п'ятки від підлоги не відриваємо. Сцепите руки в замок за головою. Піднімайте по черзі голову, шию, плечі. Затримуйтеся в кожній позиції не менше 5 секунд. Повільно опускайтеся на підлогу. Важливо: повинні бути задіяні м'язи живота, шиї!!!

Вправа №2. Нижній прес.

Відірвіть п'яти від підлоги, зігніть коліна під прямим кутом, руки покладіть під поперек, долонями вниз. Піднімайте ноги на 90º разом з тазом, затримуйтеся в такому положенні, потім опускайтеся назад. При цьому,  ваша голова не в якому разі не повинна відриватися від підлоги.

Вправа №3. Для косих м'язів живота.

Руки витягнуті уздовж тіла, ноги підняті, а ступні повинні дивитися в стелю. При цьому, коліна можуть бути трохи зігнутими. Правою рукою потягніться до носка лівої ноги. Залишайтеся в такому положенні декілька секунд. Опустіться на підлогу, а потім зробіть теж саме тільки лівою рукою.

Висновки

Таким чином, ви зможете зробити ваш прес ідеальним. Намагайтеся займатися кожен день, поступово збільшуючи навантаження. Для кращого ефекту можна купити тренажер для преса так звані «важки/обважнювачі», вони чіпляються на ноги, що додасть вам навантаження при заняттях. Ну і, звичайно ж, стежте за своїм харчуванням. Відмовтеся від солодкого, мучного, жирного. Їжте більше свіжих овочів і фруктів. І про білок не забувайте. Пийте більше мінеральної води, не менше 1,5 літра в день. Ви здивуєтеся тому, як швидко результат стане помітним. Ну а поки нам залишається працювати над собою, і для мотивації повісити на стіну плакат досконалого тіла Демі Мур.

Вас зацікавить
6 450
1 173
19 095
18 799
9 204
759
-52%
165 624
79 998
361
Хіт
3 978
1 265
9 540
683
Попередня стаття: Як почати бігати
Наступна стаття: Спорт і сила волі