097 184 30 63
  1. Блог

Велотренажер - ідеальне рішення в боротьбі із зайвою вагою

Велотренажер - ідеальне рішення в боротьбі із зайвою вагою

Кардіотренування відіграють важливе значення в нашому повсякденному житті: поліпшується діяльність дихальної і судинної систем, загартовується імунітет, виробляється дисциплінованість (у тих, хто серйозно ставиться до тренувального процесу і регулярно вправляється). У тренажерних залах і фітнес студіях відводяться цілі зони під кардіообладнання. Різні спортивні установки впораються із завданнями будь-якої складності. Бігові доріжки, степпери, орбітреки, спінбайки - основні представники кардіотренажерів. Згодом багато людей замислюються над придбанням тренажера для домашнього використання.

Велотренажер - ідеальне рішення в боротьбі із зайвою вагою

Якщо ви хочете позбутися від зайвої ваги, надати сідницям і стегнам апетитні форми, тоді вірним рішенням стане придбання велотренажера.

Як не помилитися з вибором

Навіть найпростіший виріб імітує їзду на двоколісному велосипеді. Ринок товарів для спорту та активного відпочинку представляє всілякі варіанти, які відрізняються за принципом дії, конструкцією, функціональністю.

Вам залишилося відповісти на питання:

  • як часто будете експлуатувати;
  • яку суму готові віддати за придбання;
  • які навороти обов'язково повинні бути, а без чого можна і обійтися.

На що звернути увагу

  • Габарити. Більшість сучасних моделей характеризуються невеликими габаритами, проте для установки знадобитися вільний простір у вашому приміщенні.
  • Дизайн. Різні варіації дизайнерських рішень дозволяють вибрати винахід, який гармонійно впишеться в інтер'єр.
  • Зручність. Чи дійсно відповідає тренажер всім вашим вимогам? Дізнатися це дуже просто - протестуйте його в магазині. Зверніть увагу на зручність сидіння, вашу посадку, плавність ходу педалей та інших характеристик. Купити велотренажер можна в Києві, Дніпрі, Кіровограді, Миколаєві, Одесі, Харкові, а також інших населених пунктах України.
  • Функції. Заздалегідь продумайте: які саме завдання має виконувати ваш домашній помічник.

За типом навантаження пристрої бувають:

  • Ремінні. Агрегати з механічною системою гальмування. Еластичний ремінь перешкоджає руху колеса махового, а сила натягу регулюється ручкою. Невисока ціна, простота у використанні і обслуговуванні - головні переваги. До недоліків варто віднести шум, ймовірність розхитування деталей при інтенсивних навантаженнях.
  • Колодкові (інерційні). Спеціальні колодки гальмують механізм. Складний ремонт, масивність, висока вартість - мінуси спорядження. До плюсів відносять максимальну наближеність до реального їзди.
  • Магнітні. Рухи здійснюються за рахунок двох магнітів, які рухаються навпроти один одного та протидіють маховику. Малий знос магнітів, тихий режим роботи, тривалий термін служби - незаперечні плюси.
  • Електромагнітні. Потребують підключення до електричної мережі. Працюють практично безшумно, що дає можливість проводити заняття навіть вночі, коли всі сплять. Ефективність вправ залежить в рівній мірі від зусиль спортсмена і потужності генератора.

За типом конструкції кардіотренажери класифікують

  • Горизонтальні. Мають «перевернутий» механізм, досить габаритні. Педалі в такому обладнанні розташовані під кермом, сидіння із зручною спинкою дозволяє зайняти комфортне положення людині. Горизонтальні агрегати зі щадним навантаженням - відмінний варіант для реабілітації після травм (необхідна консультація фахівця), а також для людей із захворюваннями суглобів і опорно-рухового апарату.
  • Вертикальні. Класичне розташування керма і сидіння. В процесі велоїзди задіяні м'язи ніг, спини, преса і рук. Винаходи максимально подібні за принципом дії з двоколісними велосипедами. Скільки коштують велотренажери? Ціни на пристосування часом кардинально різняться. Від чого це залежить? На вартості відображаються такі параметри: виробник, якість використовуваних матеріалів, функціональність і т.д.
Велотренажер - ідеальне рішення в боротьбі із зайвою вагою

Переваги сучасного кардіообладнання

  • Вправлятися в зручний час незалежно від погодних умов і пори року.
  • Простота в управлінні. Займатися мають можливість люди різного віку з будь-яким рівнем фізичної підготовки.
  • Різноманітність тренувальних програм дозволяє задати ритм, який ідеально відповідає вашим індивідуальним здібностям.
  • Більшість моделей оснащено дисплеєм. На ньому виводяться основні параметри: частота серцевих скорочень, швидкість, довжина пройденої дистанції, кількість спалених калорій. Спортсмен бачить результати досягнень, покращує з кожним наступним заняттям результативність.
  • Плавний хід педалей і безшумність.
  • Ергономічність і стильне оформлення.
  • Компенсатори нерівності підлоги забезпечують стійке положення на поверхні.
  • Транспортувальні ролики полегшують процес переміщення спорядження в потрібне місце.

Систематичні тренування перетворять вас не тільки зовні, але і зсередини. Ви зміцните імунітет, поліпшите роботу дихальної та судинної систем, позбудетеся від зайвої ваги і «апельсинової» кірки, Ефективно навантажити сідниці, стегна і ноги. І найважливіше - задієте головний м'язовий орган - серце.

В Україні купити велотренажер можна в інтернет-магазині «Інтер Атлетика». Багатий асортимент, хороший функціонал, стильний дизайн припадуть до смаку навіть самому вимогливому покупцеві.

Моделюйте тіло і перетворюється з кожним днем! Зробіть завтра краще, ніж учора.

Вас зацікавить
136 479
100 299
120 399
116 379
52 260
23 718
Новинка
32 500
119 720
103 800
62 000
83 800
28 140
Хіт
8 256