097 184 30 63
  1. Блог

Розкладне ліжко: комфортний сон в будь-яких умовах

Розкладне ліжко: комфортний сон в будь-яких умовах

Однією з головних умов комфортного сну є вибір ліжка, на якому ви будете спати. А якщо потрібно організувати спальне місце на природі, на дачі, в санаторії чи будь-якому іншому місці, де немає можливості поставити софу чи диван? Незамінним варіантом стане розкладачка. Це універсальне рішення на всі випадки життя! Вона займає мало місця, проста в експлуатації, а по довговічності переживе більшість сучасних моделей ліжка.

Кому, де і в яких умовах можна використовувати розкладне ліжко?

Його можна експлуатувати як в приміщенні, так і на відкритому просторі, але намагайтеся не допускати його намокання. Як не заплутатися з вибором? Залежить від того, що ви хочете отримати: ви шукаєте зручну розкладачку, в якій не передбачена можливість зміни кута нахилу спинки, чи вам принципіально, щоб можна було регулювати спинку. Наприклад, конструкція моделі від українського виробника розроблена за зразком НАТО з урахуванням анатомічних особливостей будови людського тіла, тож спати на ній буде зручно і дітям, і дорослим. Розкладачка призначена для використання в якості додаткового або тимчасового спального місця. Має лише одне положення, чого цілком достатньо, щоб добре відпочити і виспатися. 

Розкладне ліжко Сила Волі

За рахунок своєї складаної конструкції і сумки-чохла його зручно транспортувати, що ідеально підходить для відпочинку на природі, для рибалки чи турпоходу. Сьогодні розкладачка користується попитом у медичних центрах, військових польових госпіталях, казармах, оскільки дозволяє організувати спальні місця для великої кількості людей. В пансіонатах, санаторіях, таборах, кемпінгах також нерідко можна зустріти в якості спального місця ліжко розкладне.

А як щодо переваг?

Розкладачка від українського виробника виготовлена з урахуванням особливостей будови людського тіла, що гарантує комфортний сон. В чому переваги розкладного ліжка:

  • Портативність. За рахунок компактних розмірів та невеликої ваги розкладачка дає фору аналогам стаціонарного призначення. Ви з легкістю можете переміщати її в зручне для вас місце. Комплектується сумкою-чохлом.
  • Функція складання. Для зберігання знадобиться мало місця, що особливо зручно в умовах обмеженого простору. Дана функція також є незаперечною перевагою при його транспортуванні, а складається і розкладається ліжко за лічені секунди.
  • Універсальність і простота використання. Підходить для комерційного та індивідуального використання, спати на ньому можуть діти та дорослі, стане надійним в якості тимчасового та стаціонарного спального місця.
  • Ліжко розкладне розраховане на максимальну вагу користувача до 150 кг.
  • Стальний каркас стійкий до несприятливих погодних умов та механічних пошкоджень.
  • В якості матеріалу використовується тканина Oxford 600, яка відрізняється міцністю, не розтягується і не провисає. 
  • Підвищена конструкція ніжок дозволяє мінімізувати відчуття протягу від підлоги.
Розкладне ліжко Сила Волі

Невисока ціна розкладного похідного ліжка при відмінних якісних характеристиках і тривалому терміні служби – ще одна незаперечна перевага. Модель, що представлена на нашому сайті, є кращим рішенням для військових потреб, таборів, пансіонатів, санаторії, відпочинку на природі, для дачі та квартири. Вона відповідає вимогам та потребам користувачів, компактна, довговічна та зручна у використанні. Купити розкладне військове ліжко можна на нашому сайті. 

Подбайте про комфорт і повноцінний сон.

Вас зацікавить
4 194