097 184 30 63
  1. Блог

Шість “за” купити бігову доріжку для дому

Шість “за” купити бігову доріжку для дому

Не хочете, щоб погодні умови диктували правила: коли, як і за яких умов вам бігати? Хочете займатися в затишній домашній атмосфері в зручний час? Для початку варто купити бігову доріжку. Ви точно не пошкодуєте, якщо придбаєте кардіотренажер для свого домашнього спортзалу. З таким тренером пробіжки проходять в задоволення, а ви насолоджуватиметесь результатом. До речі, це один з найзатребуваніших тренажерів, який купують для домашніх тренувань. В чому секрет її популярності? Які переваги занять на домашній біговій доріжці? Яких результатів можна досягти при систематичних тренуваннях?

Бігова доріжка – дань моді чи необхідність?

Ще якихось років 10-15 тому займатися на тренажері для бігу можна було в спортзалі, де вишиковувалися черги охочих. Це було незручно, довго і не в кожного вистачало терпіння дочекатися своєї черги. Сьогодні наявністю бігової доріжки в домі важко здивувати. В чому секрет її популярності? 

  • По перше, біг – корисний вид фізичних навантажень для людей в будь якому віці. Систематичні заняття покращують роботу серцево-судинної та дихальної системи. 
  • По друге, пробіжки допомагають нормалізувати сон та роботу центральної нервової системи, а також зміцнити імунітет.
  • По третє, біг – перевірений спосіб для схуднення, боротьби з целюлітом та моделювання спортивного стрункого тіла.
Шість “за” купити бігову доріжку для дому

Чому варто купити бігову доріжку для дому?

Навіть мінімум фізичних навантажень буде корисним для людей різного віку та з будь-яким рівнем підготовки. Погодьтеся, не потрібно ніяких навичок, щоб просто бігти? А якщо зимовий період закінчується, ви комплексуєте тренуватися в залі, дома маєте змогу сформувати гарне тіло і вийти в світ уже в спортивній формі. Біг зранку стане вашою пігулкою щастя, якщо ви відчуваєте хронічну втому і ніяк не можете “прокинутися”. Навіть 20 хвилин занять допоможуть зарядитися гарним настроєм та енергією, якої вистачить на весь день. Вечірні тренування дозволять забути про стрес, хронічну втому, роздратування і розпрощатися з безсонням. І навіть це не повний список. 

Переваги занять на домашній біговій доріжці багато. Виділимо найголовніші:

  • Ви тренуєтесь в зручний час, не сплачуєте за абонемент в спортзал та не залежите від погодніх умов.
  • Тренажер не просто імітує трасу, а й мінімізує ударне навантаження на колінні суглоби.
  • Вас не відволікає сторонній шум та інші користувачі. 
  • Ви маєте змогу поєднувати приємне з корисним. Наприклад, одночасно бігати і слухати аудіо книгу, вивчати іноземну мову, проводити нараду чи бути онлайн на батьківських зборах.
  • Ви вибираєте тренажер, який відповідає вашим очікуванням та фінансовим можливостям. На офіційних сайтах виробників та дистриб'юторів можна недорого купити бігову доріжку для дому.
  • Різноманітні тренувальні програми дозволять ходити, бігати чи навіть влаштовувати високошвидкісні забіги.
Шість “за” купити бігову доріжку для дому

Виробники пропонують найрізноманітніші моделі, які відрізняються за типом конструкції, навантаженням, призначенням, вартістю. Компактна бігова доріжка у вигляді полотна зі складною ручкою – ідеальний варіант для малогабаритних квартир. Також користуються попитом тренажери з функцією складання: конструкція складається та розкладається простим рухом всього за хвилину. Комерційні моделі можна вибирати, якщо займаєтеся бігом професійно і хочете отримувати максимум позитивних вражень від бігу, але, звичайно, вона буде дорожча за аналоги домашнього призначення.

Скільки коштує бігова доріжка?

Вартість може варіюватися в широкому діапазоні. Найпростішу модель хорошої якості з мінімальною кількістю вбудованих програм можна купити за 8-10 тис. гривень, в той час, як за професійну можна віддати до 200 тис. гривень. Який варіант вам до душі і по карману вирішувати лише вам. Для домашнього використання ви можете розглянути кардіотренажер навіть з мінімальним набором тренувальних програм – їх буде цілком достатньо, щоб підтримувати себе в чудовій формі чи поєднувати кардіотренування з силовим тренінгом.

Головне, щоб заняття приносили задоволення і бажаний ефект!

Вас зацікавить
84 420
Хіт
140 700
67 000
217 080
188 940
Новинка
39 100
132 660
148 740
-33%
42 858
28 770
112 560
168 840
29 949
269 340
253 260
33 696