097 184 30 63
  1. Блог

Прості секрети вибору бігової доріжки для домашнього використання

Прості секрети вибору бігової доріжки для домашнього використання

У щоденному вирі справ мало хто знаходить час для відвідування тренажерного залу. Крім того, основними засобами пересування стають автомобілі, тролейбуси, метро, ​​маршрутні таксі, які роблять наш спосіб життя малорухливим, що, в свою чергу, призводить до виникнення різних захворювань, слабкості, апатії і дратівливості. Біг - запорука здоров'я і красивих форм. Регулярні ранкові пробіжки пробуджують організм, дарують заряд бадьорості і прекрасного настрою на цілий день, вечірні - забирають геть стрес, втому. Помірні фізичні навантаження зміцнюють імунітет, виробляють дисциплінованість, привчають до порядку. В наші дні все більше людей купують бігові доріжки для домашнього використання. Найпростіше пристосування складається з обертового полотна і поручнів, імітує трасу. Кардіотренажер - справжня знахідка, адже ви не тільки заощаджуєте кошти, які могли б витратити на придбання дорогих абонементів для відвідування спортивного центру або фітнес студії, але також можете вправлятися в будь-який час доби.

Прості секрети вибору бігової доріжки для домашнього використання

Різні торгові марки, конструкція, габарити, вартість часом вводять в оману не тільки початківця-шанувальника здорового способу життя, але також досвідченого спортсмена. Одна справа - прийти в зал, задати режим, здійснити пробіжку, якщо щось не влаштовує, змінити агрегат, зовсім інше - домашній кардіотренажер. Хочеться придбати якісний виріб, який буде відповідати всім вимогам і очікуванням.

Дотримуючись простих рекомендацій, зробити правильний вибір не складе труднощів

  • Габарити. Заздалегідь продумайте, де буде знаходитися тренажер, і які максимально допустимі габарити вам підходять. Власники міських квартир часто віддають перевагу складним конструкціям. У складеному вигляді винахід істотно заощаджує вільний простір в приміщенні. Купити бігову доріжку можна в Києві, а також інших населених пунктах України.
  • Розміри полотна. Цей важливий момент визначає ефективність вашого тренування. Відрізнятися вони можуть шириною, а також якістю використаних матеріалів. Для невисокого людини середньої статури рекомендується вибирати невеликі габарити і навпаки. Стандартні розміри полотнища, придатного для більшості людей, становить 39 см в ширину і 121-138 см - в довжину.
  • Наявність транспортувальних роликів. З їх допомогою ви з легкістю зможете перемістити спорядження в потрібне місце, не пошкоджуючи поверхню підлоги. Транспортувальні ролики блокуються, якщо обладнання знаходиться в робочому стані.
  • Компенсатори нерівності підлоги. Навіщо вони потрібні? Вони забезпечують стійке положення кардіотренажеру на поверхні будь-якого типу, виключають можливість гойдання на нерівній підлозі.
  • Амортизаційна система. Амортизація поглинає удар, знижує навантаження на суглоби і опорно-руховий апарат під час тренінгу, що робить тренувальний процес комфортним і безпечним. Сама амортизаційна підвіска розміщена під декою.
  • Рама. Є основою і утримує всю конструкцію. Основними матеріалами для виробництва служать алюміній і сталь. Яка ціна бігової доріжки? Алюмінієва рама за вартістю дорожче, ніж сталева. Слід також зазначити, що вона значно полегшує загальну вагу винаходу, характеризується тривалим терміном служби.
  • Панель управління (вбудований монітор). Користувач має можливість відстежувати всі параметри тренування: швидкість руху, довжину пройденої дистанції, частоту серцевих скорочень, кількість витрачених калорій.
  • Наявність різних програм дозволяє вибрати режим, який найбільше підходить саме вам.
  • Додаткове обладнання. Тримачі для пляшки, підставки для книг, полиці для планшетів, роз'єми для гаджетів, вентилятори - всі ці пристосування роблять вправи максимально комфортними. Сучасні програми, якими можуть похвалитися такі імениті виробники, як Adidas і Reebok дозволяють задати спортсмену карту переміщення. Таким чином, «переміщаючи» вас в Англію, Францію, гори і т.д.

Принцип дії. На сьогоднішній день виділяють два класи:

Механічні. Працює за рахунок руху самого тренуючого. Не вимагає підключення до електричної мережі. Характеризується невеликою вагою і зручністю при транспортуванні. Мінусом є уповільнення руху полотнища при втомі бігуна. Демократична ціна, простота в управлінні - переваги даного виду споряджень.

Електрична. Працює від електрики. Стрічка приводиться в дію електродвигуном. Експлуатувати можна як в домашніх умовах, так і в фітнес студіях.

Купити бігові доріжки можна в інтернет-магазині «Інтер Атлетика». У каталогах спортмаркета представлений широкий асортимент товарів за найбільш прийнятними цінами. Щоденні заняття зміцнюють імунітет і серцево-судинну систему, підвищують витривалість і координацію. Біг - «пігулка» від зайвої ваги і «апельсинової кірки».

Впевнено біжіть до своєї мети - здоровому організму і привабливій статурі.