097 184 30 63
  1. Блог

Моделюємо атлетичне тіло за допомогою тренажерів для будинку

Моделюємо атлетичне тіло за допомогою тренажерів для будинку

Турбота про здоров'я буде в моді завжди. Що ми робимо для того, щоб виглядати привабливо і залишатися в прекрасній фізичній формі? Бігаємо, плаваємо, займаємося фітнесом або йогою, здійснюємо велосипедні прогулянки, виконуємо кардіонагрузки або силовий тренінг - кожен вибирає найбільш підходящий для нього варіант. З метою досягнення бажаного результату можна відвідувати фітнес студії, тренажерні зали, а також ефективно прокачати тіло в домашніх умовах. Сучасним тренажерам для дому під силу справитися з завданням будь-якої складності.

Які вони - вироби для домашнього використання?

Устаткування відрізняється простотою в експлуатації і більш демократичною вартістю в порівнянні з комерційним. Звичайно, якщо ви маєте можливість придбати професійні моделі, то вони прослужать вам вірою і правдою не один рік, витримуючи тривалі й інтенсивні тренування.

Моделюємо атлетичне тіло за допомогою тренажерів для будинку

Спочатку необхідно визначитися:

  • На який результат ви розраховуєте: позбавитися від зайвих сантиметрів, привести тіло в тонус, додати рельєф м'язів.
  • Вільна площа для установки (зберігання) спортивних помічників.
  • Як часто ви будете робити фізичні вправи.

Найчастіше віддають перевагу:

  • Кардіотренажерам. Кардіотренування - відмінний спосіб поліпшити загальний стан організму, підвищити імунітет, зміцнити судинну систему, позбавитися від зайвої ваги. У наші дні ринок пропонує різні моделі, які різняться за принципом дії, навантаженням, габаритами, виробником. Купити тренажер для дому можна в спеціалізованих магазинах Києва, Кіровограда, Львова, Миколаєва, Одеси, Харкова, Черкас, а також інших населених пунктах країни.

До найбільш затребуваним відносять:

  • Бігові доріжки. Складаються з обертового полотна і зручних поручнів, імітують бігову трасу. Мають немаленькі габарити, через що власники маленьких міських квартир часто роблять вибір на користь більш компактних кардіотренажерів.
  • Велотренажери. Гідно оцінять любителі велосипедної їзди. Відтворюють рухи на звичному двоколісному велосипеді. Користувач може налаштувати у відповідності до свого росту сидіння для забезпечення максимального комфорту. Можуть бути вертикальні і горизонтальні (педалі розташовані під кермом).
  • Степери. Відтворюють спуск і підйом по сходах. Пружні сідниці і ноги, рівна постава - результат, який ви отримаєте завдяки заняттям на такому устаткуванні.
  • Орбітреки. Поєднує в собі кращі якості бігової доріжки, степера і велотренажера, що дозволяє ефективно прокачати все тіло. Рухи нагадують ходьбу на лижах і здійснюються по еліптичній траєкторії.

Важливо відзначити, що практично всі сучасні кардіотренажери оснащені моніторами, на яких виводяться основні показники: пульс, швидкість, пройдена дистанція, витрачені калорії і інші параметри тренування. Компактні розміри, стильний дизайн гармонійно доповнять інтер'єр будь-якого приміщення.

Що ж користується популярністю:

  • Мобільні снаряди. Характеризуються невеликими розмірами (наприклад, гирі і гантелі). Гантелі бувають литі або розбірні. Збільшувати навантаження слід поступово. Скільки коштують тренажери для дому? На вартість впливає якість використаних матеріалів, наявність покриття, бренд (звичайно, винаходи іменитих виробників відрізняються не тільки більш високою ціною, але також високою якістю та надійністю).
  • Мультистанціі. Справжня знахідка для повноцінного тренінгу. Опрацювати тільки певну групу м'язів або комплексно задіяти мускулатуру - все можливо на даній установці.
  • Навісні турніки, бруси, лави. Максимально економлять вільний простір в приміщенні, що робить устаткування популярним.

Переваги домашніх тренажерів:

  • Тренуватися можна у зручний час незалежно від погодних умов за вікнами.
  • Ви самі створюєте тренувальну програму, враховуючи індивідуальну підготовленість і бажаний ефект.
  • Займатися можна одному, а також залучити інших членів сім'ї.
  • Економите грошові кошти, які могли б витратити на придбання дорогих абонементів для відвідування тренажерок або фітнес студій.

В Україні купити тренажери для дому можна в інтернет-магазині «Інтер Атлетика». Найширший вибір високоякісних виробів, кращі ціни, стильний дизайн не залишать байдужим навіть найвибагливішого покупця.

Тренуйтеся, з кожним разом покращуючи власні досягнення, і будьте завжди у відмінній фізичній формі!