097 184 30 63
  1. Блог

Користь вело - прогулянок

Користь вело - прогулянок

Ваш велосипед вже давно збирає пил на балконі? Ви, напевно, просто не чули про те, які переваги дають нам поїздки на велосипеді.

П'ять основних плюсів у їзді на велосипеді

  • Схуднення. За півгодини їзди на велосипеді кожен день, ми можемо позбутися від 2 кг в тиждень! А якщо вибирати складні і довгі маршрути, можна тільки уявити, скільки спалених калорій за одне тренування ми отримаємо!
  • Користь для серця. Навіть повільна і спокійна їзда на велосипеді вважається кардіо - навантаженням. Для цього виду активності потрібно більше інтенсивних м'язових зусиль і витривалості, ніж для інших видів занять. Тому серце працює більш активно, і як будь-яка інша м'яз, збільшується в обсязі. Звідси стає зрозумілим, що розмір нашого серця збільшується, а відповідно, кров гойдається більш інтенсивно, при цьому, зменшується кількість скорочень. Тобто, з тахікардією можна попрощатися. Вдвічі зменшується ризик ішемічних хвороб серця. Крім того, підвищується витривалість, поліпшується робота дихальної системи.
  • Тіло в тонусі. При їзді на велосипеді працюють підколінні сухожилля, внутрішня і зовнішня частина стегна, ікри і сідниці. Більшою чи меншою мірою задіяні всі м'язи тіла, тому жир буде спалюватися не тільки на стегнах, а й на животі. Приподымаясь на сідлі під час їзди, качатися будуть сідничні м'язи. Таким чином, ви можете навести практично все тіло в порядок, отримуючи при цьому масу задоволення.
  • М'язи обличчя залишаються не задіяні. Під час бігу, навантаження йде так само на лицьові м'язи. Їзда на велосипеді здійснює, в основному, тільки вашу нижню частину тіла. Таким чином, вилиці не будуть розгойдуватися.
  • Еко - транспорт. В Європі, люди вже давно використовують велосипед як транспорт. Уявіть, яка це допомога довкіллю!

Висновок

Оскільки зараз збираються спільноти, що складаються з тисячі велосипедистів, можна з упевненістю сказати, що це перетворюється на захоплення на все життя. У таких спільнотах, вам гарантовані нові знайомства, цікаві і регулярні маршрути для прогулянок, всі самі корисні свіжі новини пов'язані з велосипедами. Через деякий час, ви зможете залучити до цієї справи родичів і друзів, ніж зробити корисну справу для них. І вам буде веселіше, якщо у вас завжди знайдеться приємна компанія для прогулянок. Здається, що всього цього повинно вистачити для того, щоб викотити, нарешті, велосипед на вулицю і зробити свою першу прогулянку за багато років. Саме так, ви отримуєте купу позитивних моментів, а в дні, коли погода не дозволить вам кататися на вулиці ви можете займатися вдома на велотренажері.

Вас зацікавить
20 700
21 085
-15%
2 990
2 542
-15%
1 955
1 662
-15%
2 530
2 151
-15%
2 530
2 151
-20%
8 338
6 670
950
-15%
2 703
2 298
-15%
2 703
2 298
Попередня стаття: Спорт і вік