097 184 30 63
  1. Блог

Настільний теніс для дому. Що для цього потрібно?

Настільний теніс для дому. Що для цього потрібно?

Таке спортивне розвага як настільний теніс підходить більшості дітей і практично не має протипоказань. В пінг-понгу можуть знайти себе навіть найменші спортсмени, адже це не тільки захоплююче, але саме корисне проведення часу, в якому практично відсутні травми. Граючи з маленьким, але дуже спритним м'ячиком, дитина розвиває спритність і швидкість реакції, вчиться концентрувати увагу.

Якщо з тієї чи іншої причини дитина не може займатися в спортивній секції, або ж йому потрібна додаткова можливість позаурочних занять, непогано буде придбати весь необхідний інвентар для настільного тенісу, щоб створити всі необхідні умови для тренувань в домашніх умовах. Вам знадобиться пара хороших ракеток з м'ячем, а також тенісний стіл. Ціна ігрових пристроїв буде залежати від виробника і якості використовуваних матеріалів. Купити все необхідне для цікавої та захоплюючої гри в настільний теніс можна навіть не виходячи з дому. Наприклад,  перевірений і авторитетний інтернет магазин стане ідеальним місцем для придбання всепогодних моделей, а також столів для закритих приміщень.

Як вибрати ракетки?

Ракетки можна вибрати практично в будь-якому спортивному магазині, але краще, щоб ваш малюк теж був присутній при купівлі і зміг «приміряти» ту чи іншу модель, оцінивши, зручно вона лежить в руці і комфортно буде нею грати. Непогано, якщо накладки ракетки будуть каучуковими - від них м'яч відскакує найкраще.

Як вибрати м'яч?

До вибору м'ячі для гри в пінг-понг теж слід ставитися серйозно, не дивлячись на його незначні габарити. Він повинен складатися з двох абсолютно ідентичних половинок, тому перед покупкою потрібно уважно оглянути запропоновані продавцем варіанти. Крім того, якісний м'яч має ідеально округлою формою.

Як вибрати стіл?

Що стосується покупки тенісного столу, то дитині не обов'язково купувати дорогий професійний інвентар. Для домашніх занять цілком підійде аматорський всепогодний тенісний стіл, або модель для приміщення. Останні на порядок дешевше, але якщо ви збираєтеся надати дитині можливість грати в пінг-понг на вулиці - зверніть увагу на універсальні моделі з антибліковим покриттям і захистом від різних погодних змін. Ні в якому разі не варто економити на спортивному обладнанні та зволікати з покупкою. Якщо вашій дитині потрібен тенісний стіл, а вам - бігова доріжка або орбітрек, Київ ідеально підійде для придбання всього необхідного інвентарю.

Вас зацікавить
Хіт
-25%
17 940
13 455
713
322
288
742
1 150
1 290
483
Попередня стаття: Чим гарний орбітрек?
Наступна стаття: Як вибрати тенісний стіл