097 184 30 63
  1. Блог

Килимки для фітнесу та йоги – ваш надійний захист під час тренувань

Килимки для фітнесу та йоги – ваш надійний захист під час тренувань

«Я займаюся фітнесом» або «Під час медитацій я знаходжу відповіді на всі хвилюючі питання» - звучить дуже модно, голосно і гідно. Як правило, віддають перевагу йозі і фітнесу представниці прекрасної статі. В наші дні тренуватися можна в спортзалі і домашніх умовах. У теплу пору року дівчата тренуються навіть під відкритим небом. Де б ви не вправлялися важливо завчасно подбати про власний комфорт і безпеку. Погодьтеся, відчуття дискомфорту під час виконання завдань не тільки відволікає від самого процесу, але і не приносить бажаних результатів.

Килимки для фітнесу та йоги – ваш надійний захист під час тренувань

Килимок для фітнесу та йоги - ваш надійний друг і помічник. Виріб захистить вашу спину, долоні коліна і голову від можливих травм.

Як правильно вибрати спортивний килимок

Найчастіше новачки вибирають аксесуар за зовнішнім виглядом, яскравим дизайнерським малюнком, але, випробувавши на практиці, купують ще один. Як не помилитися з вибором? Спочатку необхідно визначитися з спрямованістю спортивної галузі, наприклад, для тривалих медитацій і шаванса рекомендується підбирати модель, товщина якої становить 4,5-6 см. Ідеальна довжина: до зросту необхідно додати 10 сантиметрів. Тоді голова і ноги помістяться на пристосуванні для спорту. Стандартна ширина становить 60 см, також є варіанти для людей великої комплектації - 80 см. Головне, щоб вам було комфортно і зручно.

З якого матеріалу виробляються килимки для фітнесу та йоги

Моделі бувають з натуральних і синтетичних волокон.

  • Синтетика. Бюджетний варіант для початківців. Демократична вартість, доступність і легка вага - основні переваги. Як правило, вони швидко зношуються, втрачають зовнішній вигляд і форму, ковзають по підлозі. Вважається, що служать вони до двох років, але на практиці все виглядає інакше. Вже через 5-7 тренувань ви можете побачити ці зміни.
  • Термопластик-еластомер. М'який, еластичний і приємний на дотик - такі характеристики точно припадуть до смаку новачкам. Виріб відмінно вбирає піт, не втрачає форму навіть при довгостроковій експлуатації, забезпечує відмінне зчеплення з підлогою. Це «золота середина» між бюджетними і моделями популярних брендів, підходять для занять спортом.
  • Натуральні (каучук, гума, бавовна, пінополіетилен). Ідеальне рішення для фітнесу, йоги, пілатесу. Тривалий термін служби, гарна якість, міцність, еластичність - основні плюси. Натуральні екологічні мати не ковзають, не електризується. Вони підходять для інтенсивних занять, не пропускають холод від підлоги. Єдині мінуси - висока вартість і вага більша за синтетичні і термопластичні аналоги.

Скільки коштує килимок для фітнесу? Використані матеріали, виробник, розміри визначають кінцеву ціну. У спеціалізованих точках продажу вам обов'язково нададуть сертифікат якості на кожний виріб.

Як правильно доглядати за спортивним матом?

При неправильній експлуатації зіпсувати можна навіть найкрутішу доріжку іменитого виробника.

Щоб виріб служив вам вірою і правдою не один рік, рекомендується дотримуватись рекомендацій:

  • Прати тільки вручну, без участі пральної машинки.
  • Не використовувати миючі засоби, найчастіше достатньо просто протерти вологою серветкою.
  • Сушити в розгорнутому положенні, бажано на свіжому повітрі.
  • Займатися без взуття.
  • Зберігати в рулонному вигляді, не перегинати.

На ділі все дуже просто, бажано також протирати вологою серветкою вашого спортивного помічника після кожного заняття.

Переваги матів

  • легка вага;
  • ергономічність;
  • простота у використанні і догляді;
  • мобільність;

Купити килимок для фітнесу та йоги можна в Києві, Дніпрі, Миколаєві, Полтаві, Одесі, Харкові, а також інших містах України. В інтернет-магазині Inter Atletika представлений широкий асортимент за прийнятними цінами. Відмінна якість в гармонійному поєднанні зі стильним дизайном підкорять серце навіть найвибагливішого покупця.

Розкривайте внутрішній потенціал, моделюйте тіло мрії і зміцнюйте здоров'я!

Вас зацікавить
771
2 200
1 156
-15%
1 656
1 408
736
700
3 090
478
2 140
1 208
1 093
736
-15%
1 656
1 408
1 524