097 184 30 63
  1. Блог

Кому і для яких цілей потрібен орбітрек

Кому і для яких цілей потрібен орбітрек

Хто придумав спорт і кому він потрібний? Фізичні навантаження важливі всім і кожному в будь-якому віці. Чи є обраний спортивний напрямок вашою професією або ви тренуєтеся для власного задоволення - це тільки вам вирішувати, але підтримувати тіло в тонусі нікому не завадить. І тут виникає наступне питання - який же вибрати тренажер? Велосипедна їзда, спуск і підйом по сходах, пробіжки - базові вправи, що дозволяють не тільки залишатися завжди в чудовій формі, але також поліпшити роботу серця і легенів, зміцнити імунітет, позбутися зайвої ваги і підвищити витривалість.

Кому і для яких цілей потрібен орбітрек

Отже, велотренажер, степпер або бігова доріжка - що ж вибрати? Краще рішення в даному питанні - орбітрек, який поєднує в собі характеристики трьох перерахованих вище кардіотренажерів.

Як еліпсоїд впливає на організм?

Рухи на виробі здійснюються по еліптичній траєкторії, за що установка і отримала таку назву.

Це дозволяє ефективно опрацювати основні групи м'язів:

  • сідничні;
  • литкові;
  • стегна;
  • кора, що відповідають за стабілізацію тіла;
  • грудні;
  • рук і плечового пояса.

Одна з головних переваг - ваші суглоби і зв'язки отримують мінімальне навантаження, чого не можна сказати про бігову доріжку. Еліпс користується особливою популярністю серед представниць прекрасної статі, адже він допоможе позбутися від парочки кілограмів і відновити форму після пологів. Якщо ви віддаєте перевагу силовому тренінгу, то він відмінно розігріє організм і підготує серцево-судинну систему до наступних завдань, допоможе також і «розслабити» мускулатуру після інтенсивних і високо інтервальних підходів.

Скільки коштує орбітрек?

Таким питанням задаються люди, які хочуть придбати обладнання для домашньої експлуатації. У тренажерних залах представлений величезний асортимент моделей, які різняться функціональністю, дизайном, кількістю тренувальних програм. Що їх всіх об'єднує? Тренажери призначені для комерційного використання, значить, функціонують в режимі «нон-стоп». Для дому можна вибирати більш прості конструкції з мінімальним набором функцій. Тому домашні еліпсоїди будуть значно нижчі в ціні, ніж комерційні аналоги. Обладнання від брендів-гігантів в рази дорожче за аналогічні товари менш відомих виробників. Наявність додаткових фішок (вентилятори, підставка для гаджетів і книг, тримач для води) не тільки роблять тренування максимально комфортним і приємним, але також збільшують кінцеву вартість виробу. Який снаряд ви хочете і маєте можливість придбати - вирішувати тільки вам.

Купити орбітрек для дому. На які характеристики звернути увагу?

Купуючи еліпс для домашнього використання, хочеться, щоб він максимально відповідав всім вимогам і побажанням: займав мінімум місця і добре справлявся з поставленими завданнями.

Але також слід враховувати й інші параметри:

  • Система навантаження. Класифікують моделі з магнітною і механічною системою. У другому випадку маховик приводиться в дію за рахунок ременя, який навколо нього натягнутий. Магнітні працюють за рахунок протидії двох магнітів, вважаються більш досконалими. Тривалий термін служби і тиха робота маховика - незаперечні плюси. Якщо ви не хочете, щоб шум відволікав вас під час занять, то плавність ходу і безшумність - важливі критерії вибору.
  • Електрична або ручна зміна режимів. У другому випадку спортсмен самостійно виставляє необхідний темп. У першому - навантаження змінюється за допомогою електродвигуна (в залежності від програми).

Слід враховувати також витрати на електрику, якщо установку потрібно підключати до електричної мережі. Купити орбітрек можна в Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі, Харкові, а також інших містах України. Сучасні кардіотренажери обладнані бортовим комп'ютером, на який виводяться наступні показники: довжина пройденої дистанції, кількість витрачених калорій, частота серцевих скорочень. Це дозволяє спортсменові контролювати стан свого здоров'я, з кожним разом покращувати результати своїх досягнень.

Переваги

  • Стильні ергономічні еліпсоїди гармонійно доповнять інтер'єр приміщення будь-якого класу.
  • Тихий хід маховика дозволить проводити заняття навіть вночі, коли інші члени сім'ї сплять.
  • Універсальність. Вправлятися можуть люди різної вікової категорії та фізичної підготовленості.
  • Великий вибір режимів дає можливість задати той, який підійде саме вам: від програми для початківців до інтенсивного рівня.
  • Простота експлуатації. Немає необхідності вивчати енциклопедію, все зрозуміло на інтуїтивному рівні.
  • Багатофункціональність. Це може бути повноцінне кардіотренування або прокачування мускулатури перед силовими тренуваннями. У роботу включаються основні групи м'язів.

А так відгукуються користувачі про дії еліпса:

«Це мій улюблений спортивний інструмент. Довго відвідувала фітнес студію, але вирішила обзавестися власним агрегатом. Тренуюся вдома, коли мені зручно. Люблю слухати музику в процесі. Фігура має шикарний вигляд. А ще позбавляюся від негативу і втоми після закінчення робочого дня ».

Кому і для яких цілей потрібен орбітрек

«Після пробіжки завжди відчувала напругу в колінах, тренер порадив більш щадний тренажер - еліптичний. Дійсно, ефект приголомшливий! Скинула вагу, не болять суглоби після вправ. Тренуюся не менше 40 хвилин в середньому темпі. Я забула про целюліт і зайві сантиметри на талії».

В Україні купити орбітрек можна в інтернет-магазині «Інтер Атлетика». Широкий асортимент моделей від відомих виробників на найбільш вигідних умовах припадуть до смаку навіть найвибагливішим користувачам.

Почніть піклуватися про своє здоров'я вже сьогодні!