097 184 30 63
  1. Блог

Який обрати кардіотренажер для дому

Який обрати кардіотренажер для дому

Якщо ви хочете швидко і ефективно схуднути, то особливу увагу повинні приділяти саме кардиотренировкам. Подібний вид навантаження дозволить забезпечити рівномірне спалювання жиру з усього тіла. Крім того, під час занять кардіо ви зможете підкачати м'язи, завдяки цьому ваше тіло буде виглядати не просто поганим, а підтягнутим. До того ж, заняття кардіо є одним з найдоступніших видів спорту. Якщо ви не маєте можливості відвідувати тренажерний зал - то можете просто бігати в парку. А для тих, хто соромиться займатися на очах у всіх, відмінною альтернативою стануть домашні тренування. Для цього знадобиться лише купити тренажер - як вибрати кардиотренажер для дому, ми розповімо в цій статті.

Що краще, бігова доріжка або орбітрек?

Одним з найпопулярніших домашніх тренажерів можна назвати бігову доріжку. До того ж, вона універсальна: займатися на такому тренажері можуть як діти, так і дорослі. Якщо ви новачок в спорті - почати можна з повільної ходьби, поступово збільшуючи швидкість руху. Найбільш ефективними для втрати ваги будуть інтервальні тренування: пару хвилин бігу в помірному темпі змінюються різким прискоренням.

При виборі бігової доріжки зверніть особливу увагу на такі параметри:

  • Бігове полотно повинне бути рівним і прямим, без видимих дефектів;
  • Ширина і довжина бігового полотна повинна бути комфортною для ходьби і бігу;
  • Обов'язково уточніть у виробника, який максимальна вага може витримати тренажер;
  • Бігова доріжка повинна мати аварійну кнопку» - вона стане в нагоді в тому випадку, коли вам потрібно швидко припинити тренування (наприклад, якщо розв'язався шнурок).

Альтернативою біговій доріжці стане орбітрек: навантаження на ньому виходить більш м'якою, але при цьому ви повноцінно опрацьовує всі основні групи м'язів. Але потрібно враховувати, що орбітрек зажадає більше вільного місця в квартирі.

Що краще велотренажер або степпер?

Якщо ви з якихось причин не любите бігати, то можете вибрати заняття на велотренажері. При регулярних тренуваннях ви також зможете досягти позитивного результату, але особливо добре їзда на велосипеді підкачує внутрішню поверхню стегна і сідниці.

Одним з найважливіших переваг цього кардіотренажера є його компактність, завдяки чому він поміститься навіть в самій маленькій квартирі. Однак врахуйте: для того, щоб схуднути, заняття на велотренажері повинні бути дуже інтенсивними.

Ще один кардиотренажер, який допоможе підкачати сідниці, - це степпер. Він, як і велотренажер, дуже компактний, заняття на ньому сприяють позбавленню від зайвого жиру. Тому купувати потрібно той тренажер, заняття на якому будуть приносити вам задоволення - тоді й результат не змусить себе чекати.

Висновок

Який кардиотренажер краще - вирішувати вам, в залежності від ваших потреб. Сподіваємося ми допомогли вам опледелиться який кардиотренажер купити для дому. Якщо ж у вас залишилися питання - пишіть в коментарі і досвідчені фахівці з задоволенням дадуть відповідь на ваші запитання.