097 184 30 63
  1. Блог

Як почати бігати

Як почати бігати

Кожен з нас хоч раз так замислювався про те, що пора почати бігати. Особливо ці думки нас наздоганяють на ніч. Але щоранку, ми вимикаємо будильник, який був заведений на 6 ранку, спеціально для того, щоб, нарешті, вийти на пробіжку. Але ми допоможемо вам подолати вашу лінь і страх, і опишемо основні переваги цього заняття.

Насамперед, це просто легко

Згадайте дитинство - тоді ми не замислювалися про бігу як вид спорту, ми просто бігали заради веселощів. По суті нічого не змінилося. Це дуже корисне веселощі, яке покращує ваше самопочуття. У вухах грає улюблена музика, вітер обвиває ваше тіло, а перехожі з заздрістю дивляться. Чим не забава? Просто уявіть, що ви йдете розважатися, і все.

Відмінний спосіб схуднути

Ті, для кого це питання наболіле - біг рішення ваших проблем. За годину занять бігом ви спалюєте ... Задумайтеся! Близько 700 ккал !!! Повірте, озброївшись правильним харчуванням, хорошими кросівками і шортами, ваша мрія про підтягнутому тілі стає реальністю зі швидкістю світла. Що ще потрібно?

Наші суглоби

Здійснюючи пробіжки регулярно, ви зможете уникнути проблем, пов'язаних з суглобами. Під час бігу розширюються судини і наповнюються киснем.

Стоп хвороб

Вчені прийшли до висновку, що регулярні пробіжки зменшують ризик онкологічних захворювань. Також, проблеми з серцем, діабет і грип обійдуть стороною спортсменів. Біг елементарно покращує роботу імунної системи. До всього іншого, легко можна уникнути проблем із зором. Можна сміливо сказати, що спортсмени, в цілому, більш здорові люди.

Життя

Люди, які регулярно бігають, живуть на порядок довше. Навіть здорова людина, який не звик до бігу, живе менше ніж той, який бігає регулярно. Це пов'язано із загальним позитивним впливом бігу на організм в цілому.

Забудьте про депресії та стресу

Кожен, хто бігає вранці, скаже вам, що це заряд енергії на весь день. Дійсно, біг наповнює нас позитивними емоціями, виглядаємо свіжими і життєрадісними. Візьміть за звичку бігати кожен раз, коли у вас в житті відбуваються негаразди. Ніхто не каже, що проблеми самі собою вирішаться, немає, просто дивитися на них ви можете з легкістю і силою, зовсім під іншим кутом.

Висновки

Виходячи з усього цього, можна сказати, що біг є універсальним видом спорту, який прекрасно впливає на організм, зміцнює практично всі види м'язів, додає життєвих сил і впевненості в собі. Головне дати собі правильну установку і перестати, нарешті, сумніватися. Так що кидаємо лінь і підемо на пробіжку!