097 184 30 63
  1. Блог

Тренажерний зал для дівчат

Тренажерний зал для дівчат

Жінки 21 століття дуже скрупульозно ставляться до своєї зовнішності, тому дуже багато поповнюють ряди завзятих фитнесисток. Єдиним питанням, що все-таки турбує жінок це який же все - таки вид фітнесу вибрати. Зараз в кожному другому тренажерному залі відкриті десятки різних секцій, з метою привернути найрізноманітнішу публіку. Тому якщо ви тільки наважилися на заняття спортом, на вас чекає довгий процес вибору.

Найпоширенішими видами фітнесу є наступні:

  • Степ - аеробіка;
  • Тай - бо;
  • Зумба;
  • Йога;
  • Пілатес;
  • Стретчинг;
  • Калланетика;

Ми навели далеко не всі можливі варіанти, але ці є найпопулярнішими.

Переваги занять в залі

Якщо вам не по душі групові заняття - вам цілком підійдуть тренування в тренажерному залі. Єдиним спірним питанням донині залишається вплив таких тренувань на жіноче тіло. Чомусь поширена думка, що тренажерний зал надає жіночому тілу чоловічі форми. Таке твердження в корені невірно. Навіть навпаки, ефективність занять в тренажерках доведена, і цьому існує безліч живих прикладів. Може тому, що в тренажерках займаються чоловіки з величезними м'язами або від кількості важких на один квадратний метр - все ж, це всього лише забобони.

Запишіться в тренажерний зал, найняти особистого тренера і переконайтеся в цьому самі, заодно і подругам розкажіть про те, що це думка - міф. На таких тренуваннях ви зможете розробити індивідуальну систему, яка підходить саме вам, в якій враховуються всі особливості вашої фігури і здоров'я в цілому.

Тренуємося правильно

Ви можете створити ідеальний баланс між кардіо - тренуваннями і силовими навантаженнями, і за рахунок цього, будете одночасно позбавлятися від зайвих кілограмів, при цьому підтягуючи м'язи. Можна з легкістю стверджувати, що такий характер тренувань ніяк не зможе зробити з вас величезного, м'язистого чоловіка. Повірте, для того, щоб знайти такі форми чоловікам необхідно спеціальне харчування, величезні навантаження, протеїнові котейлі і т.д. А ви, як жінка, стежте за своїм харчуванням, тому для вас заняття в тренажерці не загрожують набором м'язової маси. Тренажерний зал допоможе вам створити фігуру своєї мрії, зміцнити здоров'я і поліпшити загальне фізичне самопочуття.

Висновки

Сподіваюся, ми допомогли розвіяти цей міф, і ви більше не будете боятися занять в тренажерному залі, а навпаки, знайдете безліч плюсів у таких тренуваннях. Погодьтеся, як можна назвати таку кількість красивих чоловіків в одному місці мінусом? На стретчинг ви їх не побачите точно. Мало того що подивитися приємно, велика ймовірність познайомиться з одним із цих красенів. Дуже приємний бонус до всього іншого. Так що кидайте свої забобони і підемо в тренажерний зал!

Попередня стаття: Спортивна мода
Наступна стаття: Як почати бігати