097 184 30 63
  1. Блог

Як швидко накачати сідниці дівчини

Як швидко накачати сідниці дівчини

Щоб стати власницею гарної сідниці, доведеться відмовитися від шкідливої їжі, і, звичайно ж, зробити спорт важливою частиною свого життя. Накачати сідниці і позбутися зайвого жиру не так просто, як здається. Справа в тому, що сідниці - одна з так званих «проблемних» зон, яку дуже складно привести в ідеальний стан. Але результат, будьте впевнені, варто того. Нижче ви знайдете більше докладної інформації, яка допоможе вам досягти бажаної мети як можна швидше.

Як отримати результат швидко

Якщо вас цікавить, як швидко накачати сідниці, потрібно приготуватися до того, що доведеться займатися дуже серйозно. Також слід враховувати, що чоловічий і жіночий тренінг мають свої відмінності. Тому, щоб дізнатися, як накачати сідниці дівчини швидко, краще всього буде попросити поради у досвідченого тренера. Він зможе скласти максимально ефективну програму, виходячи з ваших цілей і з урахуванням особливостей організму. Звичайно, накачати сідниці за тиждень навряд чи вийде, але за цей термін ви цілком можете звикнути до інтенсивного режиму тренувань. Чим більше і старанніше ви будете займатися, тим швидше отримаєте бажаний результат.

Домашні тренування: ефективність

В принципі, ви можете займатися і в домашніх умовах. Можна сказати, що дівчині набагато простіше організувати домашній тренінг, ніж чоловікові. Дівчині цілком достатньо буде найпростіших вправ з невеликим обтяженням. Займатися ви можете, використовуючи спеціальні навчальні відео. Плюс таких відео-уроків в тому, що вони, як правило, складені досвідченими тренерами. І зазвичай самі ж тренера показують, як слід правильно виконувати ту чи іншу вправу. Але в домашніх тренувань є істотний мінус: самостійно підібрати необхідний тип навантаження дуже складно. Саме тому заняття в тренажерному залі під наглядом тренера - ідеальний варіант.

За результатом - в спортзал!

У спортзалі ви знайдете все необхідне обладнання, за допомогою якого зможете досить швидко накачати попу. У вашій програмі тренувань обов'язково повинні бути присутніми нахили і присідання зі штангою. Це - базові вправи, які допомагають відмінно підтягти м'язи. Але дуже важливо виконувати ці вправи з обтяженням. Зазвичай дівчата роблять присідання з «порожній» штангою: таким чином, звикаючи до правильної техніки виконання. Поступово вага нарощується - на штангу додаються «млинці» вагою по 5 кг. На жаль, багато дівчат бояться подібних вправ, мотивуючи це тим, що «виростуть занадто великі м'язи». Насправді ж, подібне може статися з дівчиною, яка застосовує спеціальні препарати - а це вже зовсім інший рівень і інші навантаження. Тому потрібно «подружитися» зі штангою, щоб отримати красиву і підтягнуту попу. На досягнення результату знадобиться час, але ваші зусилля будуть виправдані сповна.

Вас зацікавить
771
2 200
1 156
- М'яч гімнастичний Reebok RAB-12010
+ 1 варіанти
В наявності
0
1 196
1 656
736
700
3 090
-15%
1 921
1 633
482
2 140
1 208
1 093
736
1 056
Наступна стаття: Як накачати руки