097 184 30 63
  1. Блог

Як швидко накачати прес

Як швидко накачати прес

Акуратний і накачаний прес - це дуже і дуже красиво! Але для того, щоб живіт виглядав підтягнутим, доведеться гарненько попрацювати. Звичайно, досягти ідеального результату хочеться як можна швидше. У цій статті ми дамо декілька порад, які дійсно допоможуть вам швидше здійснити бажане.

Порада №1: займайтеся регулярно

Якщо вас цікавить, як швидко накачати прес, то в першу чергу варто ознайомитися з різноманітними програмами тренувань. Вибір вправ багато в чому буде залежати від рівня вашої фізичної підготовки. Будуть відмінності у тренінгу для чоловіків і для жінок. Наприклад, як швидко накачати дівчині свій прес, щоб при цьому не відчувати перетренованість? В першу чергу, важливо сказати про те, що ви повинні займатися не «на знос», а просто регулярно. Досить буде виконувати вправи на прес 3-4 рази в тиждень - і вже через місяць ви отримаєте перші результати. М'язам потрібно давати хорошу навантаження, але і про відпочинок не потрібно забувати: для відновлення після тренування знадобляться добу. Тому навантажувати одну і ту ж м'язову групу слід хоча б через день.

Порада №2: зробіть вправи

Непідготовленій людині після першого ж тренування доведеться випробувати на собі всі «принади» крепатури. Але подібне може статися з людиною, яка, хоча й займається спортом, як потрібно правильно качати прес. До речі, накачати прес вдома - зовсім нескладно. Тут важливо розробити комплекс вправ, який забезпечить хорошу опрацювання м'язів. Виконуйте класичні підйоми тіла, підйоми ніг, робіть скручування - до відчуття легкого печіння». Якщо ви не знаєте, як можна накачати прес, не турбуйтеся: у цьому вам чудово допоможуть навчальні відео, які без проблем можна знайти в Інтернеті. До речі, багато тренера роблять спеціальні відео-ролики, де показують вправи на прес. Тривалість такого тренування - всього 10-15 хвилин, але при цьому ви не тільки дізнаєтеся, які вправи слід виконувати, але і про те, як правильно займатися.

Порада №3: дотримуйтесь дієти

Для тих людей, які мріють мати рельєфний прес, дуже важливо приділити увагу і кардионагрузкам. Адже м'язи можуть бути добре підкачані, але їх може бути не видно за шаром жиру... Тому після вправ приділіть увагу кардіо: 10-15 хвилин буде достатньо. Але кілька разів на тиждень слід проводити і тривалу кардиотренировку - по 40-60 хвилин. Також не забувайте про правильну дієту. Якщо ви мрієте про гарний животику, то повинні робити упор на дієтичні продукти: нежирне м'ясо і сир, овочі. А ось від шкідливих продуктів - майонезів, ковбаси, смаженого, копченого - заради красивої фігури доведеться відмовитися.

Вас зацікавить
6 450
1 173
19 095
18 799
9 204
759
-52%
165 624
79 998
361
Хіт
3 978
1 265
9 540
683
Наступна стаття: Як схуднути за 3 тижні?