097 184 30 63
  1. Блог

Головні помилки в спортзалі

Головні помилки в спортзалі

Ви, нарешті, зважилися відвідувати спортзал, змінили свій спосіб життя і щоденний раціон, але результат від цього всього непомітний? Можливо, ви не помічали своїх помилок в тренажерці. Одним з найголовніших перешкод між вами і ідеальним тілом - помилки новачків. Але тепер ви знаєте про них і зробите все, щоб не допускати їх на своїх тренуваннях.

5 головних помилок у фітнесі

Невпевненість і страх

Багато жінок помилково вважають, що відвідуючи спортзал, вони відразу перетворяться у величезних, м'язистих атлетів. Побоювання набрати вагу, перекачати руки і спину, втратити легкі округлості і разом з тим - жіночність. Тренування з тяжкістю не зробить з вас м'язистого чоловіка.

  • Для початку, в жіночому організмі мало тестостерону, а саме він відповідає за ріст м'язів.
  • По-друге, ми не сидимо на спеціальних білкових дієт.
  • По - третє, ми спочатку не ставимо перед собою такої мети. Тому і результат буде зовсім іншим.

Головне бачити межу: займаючись лише на біговій доріжці, ви не станете володаркою плоского животика і пружних сідниць. Щоб домогтися гарного тіла, потрібно трохи ваги.

Техніка виконання вправ

Не всі з нас наймають особистого тренера в спортзалі, тому часто, ми можемо виконувати вправи неправильно, і навіть не знати про це. Неправильно виконане вправу не принесе ніякого результату. Часто новачки не розуміючи рівень своєї фізичної підготовки, беруть на себе занадто великі тягарі, щоб не впасти обличчям в бруд перед купою качків. Головне вчасно зрозуміти, що це в корені неправильно. Потрібно тверезо оцінити свої можливості і набратися терпіння.

Неправильно обрана форма

Одяг в спортзалі повинна вибиратися не менш ретельно, ніж нижня білизна. Невідповідна одяг буде повністю сковувати рухи, не дозволить шкірі дихати і створить парниковий ефект. Не шкодуйте грошей на форму, нехай вона буде одна - але гарна.

Неправильне побудова тренувань

Сенс полягає в тому, що ваше тіло повинно бути однаково міцним скрізь. Щоб не бути схожою на того красеня в спортзалі, у якого абсолютно ідеально накачані руки і плечі, але ходить він на тонюсеньких сірниках. Будуйте свої заняття з розрахунком на те, що потрібно приділити увагу кожній ділянці свого тіла.

Нереальні терміни

Можливо, вам здається, що через місяць тренувань ви станете іншою людиною, але це не так. Само собою, що силу в тілі ви відчуєте або відразу побачите перші результати своєї роботи на пресі. Але спорт - заняття для терплячих, варто це врахувати. Важливо розуміти, що ідеально тіло за пару місяців ви не зробите. Але головне, що ви вже почали, значить, ви долаєте якийсь відрізок, довжина якого і є ваше ідеальне тіло.

Попередня стаття: Що можуть бігові доріжки?
Наступна стаття: Фітнес для схуднення