097 184 30 63
  1. Блог

Фітнес для схуднення

Фітнес для схуднення

Зараз існує величезна кількість різноманітних фітнес - програм, кожна з яких несе в собі вправи, спрямовані на розробку тих чи інших м'язів.

Йога

Наприклад, йога, пілатес і стретчинг, не відносяться до типу аеробних навантажень, і головною метою цих тренувань є розтяжка м'язів. Більш активні заняття, такі як тай - бо, степ - аеробіка та інші, спрямовані на зменшення маси тіла і зміцнення м'язів. Жінкам, як правило, потрібно все в одному флаконі : ми хочемо якомога швидше схуднути, і одночасно підтягнути тіло.

Силові тренування

Під час силового тренування (робота з утяжителями, силові тренажери) жир спалюється не під час самого тренування, а після. Так, це трохи дивно, але вироблення гормонів, що відповідають за спалювання жиру, відбувається безпосередньо через 40 хвилин, після кінця тренування.

Під час аеробних навантажень, запаси жиру спалюються відразу. Тобто, через 20-30 хвилин, організм з-за нестачі вуглеводів для вироблення енергії, починає використовувати підшкірний жир. Таким чином, ваші зайві відкладення на тілі починають йти набагато швидше.

Види аеробних тренувань

Так, їх дійсно дуже багато. Це біг, стрибки, плавання, волейбол, баскетбол, танці, прогулянки на велосипеді і т.д..Слово «аеробний» означає «поглинає повітря», і показує роль кисню в процесі спалювання жирів.

Якщо ж вас цікавлять спеціальні заняття у фітнес - центрах, ми можемо запропонувати наступний варіанти:

  • Класична аеробіка;
  • Степ - аеробіка;
  • Танцювальна аеробіка;
  • Аквааеробіка;
  • Спортивая аеробіка;
  • Тай - бо і ін

Всі ці заняття чудово допомагають спалювати жир і калорії. Наприклад, навіть півгодинна тренування в басейні, допоможе вам добитися помітних результатів набагато швидше, ніж вам здається. Оскільки ми вже знаємо, як відбувається процес спалювання підшкірного жиру, ми можемо село використовувати наші знання для потрібних цілей.

Головним завданням для вас залишиться правильна комбінація аеробних і силових навантажень, які допоможуть вам одночасно худнути і підтягувати тіло.

Наприклад, якщо ви займаєтеся в спортзалі, ваша тренування повинна бути приблизно такий:

  • 15 хвилин розігріву - можна вибрати стрибки, біг, махи або заняття на кардіотренажерах;
  • далі ще 25 -35 хвилин кардіо - навантажень, як раз за цей час запуститься процес спалювання жирів;
  • потім можна приступити до силовий тренуванні на тренажерах - качати прес, руки, ноги, сідниці і т.д.;
  • будь-яке тренування краще закінчувати розтяжкою.

Такий формат тренування допоможе вам добитися результату дуже швидко! Так що озброївшись такими знаннями, ми можемо втілити мрію про ідеальне тіло в реальність!

Вас зацікавить