097 184 30 63
  1. Блог

Ефективні заняття в домашніх умовах

Ефективні заняття в домашніх умовах

Якщо у Вас поки що немає можливості відвідувати тренажерний зал, тоді відмінним рішенням може стати покупка нового спортивного куточка. Звичайно, він не замінить всі інші переваги спортзалу, але є такі види шведських стінок , які допомагають швидко привести себе в бажану форму і підтримувати її протягом усього життя. Тренінги можуть підходити і дітям, і дорослим. Така ефективна програма була спеціально розроблена Пером Хенриком, який був викладачем гімнастики. І такі регулярні навантаження повинні бути нормою для кожної людини, незалежно від кількості років і соціального статусу.

Підйоми для зменшення ваги

Якщо Вам потрібна якісна шведська стінка, вправи на ній допоможуть швидше отримати видимі зміни і урізноманітнити Ваші заняття. Тренери рекомендують піднімати кінцівки у висячому варіанті, але робити при цьому упор на лікті. Це можливо, якщо тренажер обладнаний додатковими аксесуарами. Всього три підходи по 10 повторень з невеликими перервами в проміжках - і так Ви дасте собі помірну прокачування.

Щоб задіяти верхній і середній прес, досить буде встановити пристрій під кутом. Піднімайте торс з пози лежачи, попередньо зафіксувавши ноги. Підніматися краще на видиху, поки не торкнетеся живота стегнами. Дивіться, щоб ви не округлювалися. Це ідеальний вибір для зменшення зайвої ваги і прокачування сталевих кубиків.

Хочете схуднути? Тоді качайтеся з нами

Якщо Ви серйозно налаштувалися на те, щоб схуднути, тоді слід зосередитися на отриманні результату. Приділяйте час вису, коли тільки почнете здійснювати навантаження. Протягом перших місяців, необхідно здійснювати менше підйомів. Навіть 30 хвилин в день кардіонагрузок може стати ідеальним способом налагодити самопочуття. Так Ви можете піти на танці, прогулятися по парку або зробити легку пробіжку. Поєднуйте з йогою, пілатесом, щоб задіяти всі м'язи. Звертайте увагу на те, щоб сесія вису завершувалася так, щоб долоні знаходилися на ширині плечей, а також утримуйте їх впродовж тривалого часу. Приступайте до тренувань на кубики або іншим групам після того, як протримається в висі до п'яти хвилин. І так вправи на шведській стінці стануть найбільш комфортними. Стартуйте з опрацювання м'язового корсета на підлозі, а після цього переходите до обладнання.