097 184 30 63
  1. Блог

Веломобіль – перший справжній транспорт вашої дитини

Веломобіль – перший справжній транспорт вашої дитини

Кожен з батьків бажає дати максимум для повноцінного розвитку своєї дитини. З цією метою проводять час на дитячих майданчиках, відвідують розважальні програми, ходять разом на черговий сеанс мультиплікаційного фільму з улюбленими героями, купують розвиваючі ігри. Даний список можна продовжувати до нескінченності. Одне залишається вірним і неминучим - маленьке чадо не може довго перебувати на одному місці. Малюкові в будь-якому віці хочеться багато рухатися, відкривати для себе всесвіт з усіма його секретами, доводити батькам, що "я вже дорослий".

Веломобіль – перший справжній транспорт вашої дитини

"Все нове - давно забуте старе" - саме це можна сказати про веломобілі.

Іграшковий-справжній транспорт для всієї родини

Пристрій для пересування являє собою щось середнє арифметичне між міні-автомобілем і велосипедом. Одна з головних переваг - чотири широких колеса замість двох, які, безсумнівно, забезпечують відмінну стійкість. Транспортний засіб не рекомендується для використання малюками до трьох років. Справа залишається за найменшим - знайти правильний агрегат і навчити юного їздця підкорювати дороги.

Як грамотно підійти до вибору виробу?

В наші дні різноманіття моделей, якими переповнений ринок, вражає уяву як діточок, так і дорослих: яскравий дизайн, різні виробники, відмінність у вартість (часом дуже навіть значна на, здавалося б, дуже схожі товари). Як розібратися з тим, що саме придбати? Все не так складно як може здатися на перший погляд.

  • Вік. Знати, скільки років дитині, а не винаходу, який хочете придбати. Крихітці до трьох років не потрібно купувати таку чудо-техніку. Існують версії для дітей від 3 до 8 років, підліткові від 5 до 12 років, а також універсальні (сімейні) у віці більше 5 років. Купити веломобіль можна в Києві, а також інших населених пунктах України.
  • Конструкція повинна бути міцною, жорсткою, не мати різних дефектів і тріщин.
  • Регулювання сидіння. Найчастіше аксесуар купується не на один рік, тому дуже важливо, щоб можна було налаштувати сидіння по росту їздця.
  • Кількість передач. Як правило, для користувачів до п'яти років купують найпростіші агрегати з однією швидкістю. Дітям старшим вже цікаво розвивати швидкість (можуть мати більше 3 передач). Варто відзначити, що універсальні транспортні засоби можуть розігнатися до 49 км / год, а це, погодьтеся, серйозна цифра.
  • Габарити і вага. Також слід враховувати наявність вільної площі для зберігання. Чим простіший виріб, тим менша його вага. Не рекомендується купувати занадто громіздкий мобіль - він буде менш маневреним, на ньому важче розвинути необхідну швидкість.
  • Привід. Основна вимога полягає в тому, щоб він (привід) давав можливість рухатися як вперед, так і назад.
  • Гарантія. Більшість сучасних виробників дають цілий рік гарантії на свої творіння.

Транспорт - справжня знахідка для діточок, які хочуть їздити з друзями, що, звичайно ж, краще, ніж просиджування в чотирьох стінах за комп'ютерними іграми. Чудово ж, коли ваше чадо активно проводить час на свіжому повітрі, розвивається, заводить нові знайомства, отримує корисні навички. Скільки коштує веломобіль? Сучасний ринок переповнений різноманіттям усіляких рішень, що задовольняють смак будь-якого покупця. Винаходи іменитих брендів і більш прості, яскравий дизайн, цікаві варіації конструкції (для однієї людини, для двох або навіть для чотирьох, де може прокотитися з вітерцем ціла компанія) - все це можна побачити, помацати і придбати.

Такий подарунок не залишить без уваги жодного підростаючого активіста. А переваги - необхідний внесок у формування дитячого організму.

Що маєте в результаті

  • Зміцнюється дихальна і судинна система.
  • Спорядження набагато безпечніше звичайного велосипеда. Але виконує ті ж функції, що і двоколісний залізний кінь.
  • Активні прогулянки під відкритим небом зміцнюють імунітет, заряджають бадьорість і дарують неймовірні емоції.
  • Відправитися в захоплюючу подорож можна як одному, так і всією сім'єю. Головне - грамотно вибрати снаряд, який підкорить дороги.
  • Розвивається витривалість і координація, також працюють м'язи, а значить, маленький активіст в ігровій формі виконує фізичні вправи, які корисні в будь-якому віці.
  • Провести дозвілля разом, отримавши масу позитивних емоцій. Так ви не тільки навчите чадо управляти першим міні-автомобілем, але також весело і активно проведете час на свіжому повітрі.

Купити веломобіль в Україні можна в магазині "Інтер Атлетика". Широкий асортимент пристосувань для пересування на найбільш вигідних умовах обов'язково порадує як дітлахів, так і дорослих. Професійні консультанти допоможуть зробити вірний вибір.

Робіть правильний внесок в розвиток і формування дитини.