097 184 30 63
  1. Блог

Топ-6 найбільш затребуваних бігових доріжок

Топ-6 найбільш затребуваних бігових доріжок

Бажаєте назавжди позбутися не тільки від парочки сантиметрів на талії, але і від поганого настрою, дратівливості і постійного невдоволення життям? Все дуже просто і не варто ускладнювати. Пробіжка - та сама «пігулка щастя», яка зцілює від багатьох недуг. Позбутися зайвої ваги, привести тіло в тонус, нормалізувати роботу легенів і серцево-судинної системи, зміцнити імунітет, задіяти всі основні групи м'язів, повністю очистити свої думки від всякого сміття - далеко не повний список. Накинути пару кругів на свіжому повітрі, поза сумнівом, дуже корисно для здоров'я. Але, погодьтеся, в негоду або осінньо-зимовий період, коли на вулиці панує негода, навіть не дуже хочеться.

Топ-6 найбільш затребуваних бігових доріжок

Якщо ви не бажаєте відмовлятися від тренувань і зважилися купити тренажер для домашнього використання, то почніть свій шлях разом із біговою доріжкою.

Що ж підійде саме вам?

У тренажерному залі асорті різних моделей і ви можете протестувати хоч кожен кардіотренажер. Часто сучасні модниці кажуть: «Цей виріб вгадує мої бажання і відчуває мій темп». Варто відзначити, що це вірний і дієвий метод вибору устаткування для дому. Ознайомившись з принципом дії, справа залишається за малим - купити агрегат для домашньої експлуатації. Немає можливості протестувати таким способом? Не проблема!

Ми підготували топ-6 найбільш затребуваних бігових доріжок, які продовжують підкорювати серця користувачів по всьому світу

  • Adidas. Крутизна цього бренду зашкалює. Все для максимального комфорту і задоволення тренуючого - це найбільш точним чином характеризує концепцію роботи компанії. Вироби цієї торгової марки викликають бажання тренуватися одним тільки зовнішнім виглядом: стильний дизайн, сенсорний монітор, на якому відображаються всі параметри тренувального процесу. Хочете зробити пробіжку старовинними вуличками Парижа, відчути кожен камінчик горбистої місцевості на шляху до вершини Евересту, опинитися в Центральному парку Нью-Йорка? Встановіть спеціальний додаток на свій гаджет - і сміливо вирушайте в обрану країну. Відмінний функціонал припаде до смаку не тільки новачкам, але також професіоналам.
  • Reebok. Не менш популярні винаходи іменитого бренду вибирають кращі спортзали по всьому світу. Так чому б не прикупити такий снаряд для індивідуальних тренувань? У чому полягає секрет затребуваності кардіотренажерів? Виробники прислухаються до побажань спортсменів, слідують передовим методикам і використовують матеріали виключно високої якості. Підходять для людей з абсолютно різним рівнем фізичної підготовленості. Багато режимів навантаження, точність, сучасна електроніка - все для повної віддачі від кожного заняття. «Техніка, яка вміє відчувати» - так відгукуються користувачі про Рібок.
  • Nordic Track. Що можна сказати про винаходи цього виробника? Продумана до дрібниць амортизація пом'якшує вібрацію, дозволяє вправлятися (в щадному ритмі) людям з порушеною діяльністю опорно-рухового апарату і / або суглобів. Але важливо допомогти, а не нашкодити, тому займайтеся в міру своїх сил. Любите подорожувати, пробувати все нове і незвідане? Відкривайте для себе нові "реалії" віртуального світу, вибравши країну з представленого списку, вирушайте на пробіжку в задану точку. Так ваше тренування засяє яскравими фарбами. Ергономічність гідно оцінять власники невеликих міських квартир, у яких кожен вільний сантиметр на рахунку. Стильний дизайн, простота у використанні і демократична ціна припадуть до смаку широкому колу користувачів. Купити бігову доріжку можна як в Києві, так і інших населених пунктах України.
  • Top Track. Якщо ви новачок і вагаєтеся у виборі - починайте свій забіг разом з обладнанням Топ Трек. Що головне для повноцінної роботи пристрою? Різні програми, регулювання кута нахилу полотна, основні показники, які виводяться на монітор, розміри стрічки, хороша амортизація - все для комфорту і справжньої насолоди від бігу. Віддавайте перевагу тому варіанту, який найбільше відповідатиме всім вашим вимогам і побажанням.
  • ProForm. Такі моделі є практично в кожному фітнес центрі або тренажерному залі. Надійність, здатність працювати в режимі «нон-стоп» виділяють кардіотренажери Проформ серед своїх побратимів. Одна з головних переваг - складна конструкція (в складеному вигляді виріб займає зовсім небагато вільної площі). Двигун комерційного класу з можливістю електронного регулювання кута нахилу стрічки, безсумнівно, з гідністю оцінять всі тренуючі. Система QuickSpeed ​​™ задає швидкість, яка підходить спортсмену. В винаходах передбачений програмний пакет, який складається з різних ритмів: на зниження ваги або пульсозалежні програми, що дозволяють контролювати показники.
  • Assault Fitness. Справжнє творіння для любителів свободи. Рухи на пристрої максимально точно відтворюють біг на трасі, але вправлятися ви можете в будь-який час доби. Ви немов біжите по повітрю, витрачаєте енергію і інтенсивно витрачаєте зайві кілограми - хіба не чудово? Особливість полягає в тому, що працює вона за рахунок ваших рухів. Низький рівень впливу на екологію, нульове енергоспоживання і легка вага - характеристики, якими може похвалитися далеко не кожен кардіотренажер Вона не зрівняється ні з одним іншим аналогом, адже спалює на 30% більше калорій, ніж спортивні агрегати інших торгових марок.

Вибирайте установку не по зовнішньому дизайну, а по потужності функціоналу. Ви ж будете тренуватися, а не розвішувати білизну на спортивному устаткуванні. Кращі бігові доріжки представлені в інтернет-магазині "Інтер Атлетика". Професійна консультація та приємні ціни обов'язково порадують вас.