097 184 30 63
  1. Блог

Рятує в холод і в спеку

Рятує в холод і в спеку

Сьогодні що таке термобілизна чув кожен, хто знаходився в зимових широтах або вирушав у подорожі. Покупку цього товару можна спростити, якщо вивчити основні категорії :

  • Влаговиводящие - це тонка синтетика (поліпропілен, еластан, поліестер), яка використовується при фізичної активності. При літніх плюсових градусах, в дощову погоду, Ви будете надійно захищені.
  • Теплозберігаюче відповідає за збереження тепла при абсолютно невеликому рівні навантаження.
  • Комплекс двох перших пунктів з додаванням натуральних і синтетичних тканин. Це варіант для зими і виконує обидві функції.
Рятує в холод і в спеку

Звичайно, це умовний поділ для виробників і чітких кордонів тут немає. Але слід подумати про його вигляді, оскільки включаються волокна з особливими властивостями, а це необхідно враховувати. Особливо дивитися на комплекс і процентний склад елементів.

На кожен день...

Якщо Ви думаєте яке термобілизна краще за звичайних діях, тоді не шукайте відповідь довго. Вам підійде будь-який: цілком штучний або вовняний з відсотком бавовни. Але, враховуйте індивідуальні особливості. Наприклад, купуйте синтетику в тому випадку, якщо Ви часто потієте. І навпаки, для холодної погоди при сухій шкірі вибирайте інші.

Комфорт і зручність - ось на що потрібно орієнтуватися в першу чергу. Такий одяг не повинна виділятися, мати швів і виконувати своє основне завдання: відводити піт і зберігати 36,6. Адже з настанням осені ми починаємо носити не тільки лосини і светри, але ще і термоколготкі, термошкарпетки і навіть термошарфи!

Для пасивного проведення часу ...

Якщо Ви не плануєте занадто активні пригоди, тоді натур виявиться ефективніше інших. Для полювання та риболовлі - це ідеальне рішення. Якщо потрібно зігрітися, а не врятуватися від крапель поту, тоді зупинитися потрібно на білизну з еко-матеріалів або з великим їх вмістом. Це шерсть мериносів, а також еластан і бавовна.

Це найкраще термобілизна , оскільки в ньому міститься повітря. Від контакту зі шкірою, воно нагрівається до оптимальної температури. Так формується захисний шар між холодним зовнішнім світом і шкірою, так вважається наступ ефекту накопичення тепла. Варто купувати для звичайного щоденного носіння.

Але! При великих навантаженнях ця модель не впорається з виведенням рідини і принесе дискомфорт у відчуттях. Обов'язково дивіться на відповідні умови - і тоді Ви залишитеся задоволені.

Для активності і відпочинку ...

З настанням мінуса за вікном, ми прагнемо бувати на свіжому повітрі, тому придумали санки, гірські лижі, сноуборди, ковзани й інші види розваг. Якщо Ви саме такий любитель спорту, тоді вибирайте функціональне синтетичне виріб. Навіть в процесі простого перерви на каву, Ви відчуєте як мокрі спина швидко висохне! Такі моделі довговічні і з легкістю відводять вологу за короткий проміжок часу. Якщо Ви любите і займаєтеся активною діяльністю, тоді це хороший вибір для Вас. Комфорт, сухість, непомітність і затишок - ось чим характеризується ця одяг.

Рятує в холод і в спеку

При низькій температурі і під час інтенсивних рухів використовуйте обидві характеристики, щоб рятувати шкіру від вологості і підтримувати температуру. Для цього підійде багатошарове будова вироби і правильне поєднання використовуваних тканин. Таким чином, зовнішній шар дозволить вбирати і не допускати мороз, а внутрішній - повністю забезпечить висновок поту. Тому в таких умовах покупці роблять вибір на користь гібридних властивостей.

Склад термобілизни досить простий:

  • Всередині: влаговиводящие синтетична основа, яка щільно прилягає до тіла.
  • Зовні: комбо з змішаної тканини, яка може володіти перерахованими характеристиками. Так створюється надійна теплоізоляція і не допускається наявність мокротиння.

Саме тому такі варіанти зроблені з додаванням пропілену, поліаміду та поліестеру. На відміну від еко-моделей, вони не є поглиначами, а просто провідниками. Тому спортсмени купують саме подібні товари. Всього кілька хвилин буде потрібно на просушку, а ось їх «натуральним сусідам» будуть потрібні на це годинник. Тому формула проста: більше рухів - більше синтетики.

Тепер Ви впевнені у що одягнутися і як убезпечити себе. Бажаємо Вам приємних товарів і розваг!

Попередня стаття: Головні вправи з медболом
Наступна стаття: Веселі покатушки на льоду