097 184 30 63
  1. Блог

Силові тренажери - запорука атлетичного підтягнутого тіла

Силові тренажери - запорука атлетичного підтягнутого тіла

Кожен з нас знає, що помірні фізичні навантаження - запорука здорового тіла, правильного розвитку та заповітних рельєфних форм. Для досягнення необхідних результатів можна відвідувати тренажерні зали або ж тренуватися в домашніх умовах. Звичайно, дуже важливо проводити вправи систематично, тоді досягти поставленої мети не складе особливих труднощів. Спалювання жирових відкладень і рівномірне нарощування м'язової маси найкраще проходить при комплексному підході. У сучасному світі жоден спортивний центр або фітнес студія не обходиться без силових тренажерів.

Ринок пропонує найрізноманітніші снаряди, дія яких спрямована як на комплексний тренінг, так і на роботу з окремими групами м'язів.

Цільове призначення

Устаткування користується величезною популярністю як серед жінок, так і серед чоловіків. Одна з найважливіших задач - правильно скласти програму, враховуючи індивідуальні особливості організму.

У наші дні ринок спортивних товарів пропонує різноманітні варіанти, які відрізняються функціональністю, спрямованістю, виробником, вартістю і т.п. Тренування на такому спорядженні являють собою цілий комплекс, побудований на роботі з вагою.

За типом впливу виділяють такі снаряди:

  • Під власною вагою. Основне навантаження - власна вага спортсмена. Універсальні агрегати, які відрізняються простотою у використанні. Головні переваги - легкість та компактність. Важливим є той факт, що існує безліч складних моделей, які в складеному вигляді суттєво економлять простір. До даних винаходів можна віднести: гіперекстензії, турніки, бруси. Тренінги спрямовані на опрацювання певних м'язових груп. В Україні купити силові тренажери можна в будь-якій спеціалізованої точці продажу. Кваліфіковані продавці-консультанти обов'язково розкажуть про характеристики кожного товару.
  • З вільною вагою. Гантелі, грифи й гирі - універсальні й популярні пристосування, без яких не обходиться жодна тренажерне установа. Заняття з подібними інструментами дають можливість добре підготувати і «розігріти» організм перед тренуванням. Працюють як допоміжні, так і основні м'язи.
  • Блокові. Плоскі вантажі, що переміщуються по спеціальному стрижню, застосовуються в якості обважнювачів. Для зміни обтяження слід пересунути фіксатор в потрібний отвір на стійці. Такі винаходи є найбільш безпечними, що дає можливість тренуватися людям різної вікової категорії та з будь-яким рівнем фізичної підготовки.

Важливо відзначити, що інвентар виготовляється виключно з міцних і якісних матеріалів. Устаткування тестується на кожному етапі виробництва. Всі м'які частини мають гіпоалергенне наповнення, як стійке до механічних пошкоджень. В якості оббивки, як правило, використовується штучна шкіра.

Скільки коштують силові тренажери? Вартість може відрізнятися в залежності від функціональності, торгової марки, надійності використовуваних матеріалів та інших факторів.

В інтернет магазині Інтер Атлетика представлений широкий вибір установок:

  • лави;
  • вантажноблокові;
  • турніки та бруси;
  • гідравлічні.

Крім найпоширеніших видів пристроїв, не меншою популярністю користуються підставки та стійки. Без даного інвентарю важко уявити будь-який фітнес центр. Завдяки подібним «органайзерам» Вам не потрібно ходити по всьому залу в пошуках необхідного спорядження - все завжди знаходиться на видному місці.

У наші дні в багатьох спортивних установах з'являються реабілітаційні установки. Винахідники піклуються про кожного клієнта. Такі пристосування були розроблені спеціально для людей, яким тренування призначаються з метою реабілітації після різних травм. Заняття на них характеризуються більш помірним навантаженням на організм.

Результат не змусить довго себе чекати

Вправи з силовими тренажерами сприяють формуванню рельєфної красивої мускулатури.

Щоб підтримувати тіло у відмінній формі, слід регулярно проводити тренінги, які допоможуть Вам:

  • підтримувати м'язи в тонусі;
  • підвищити силу, гнучкість, координацію і витривалість;
  • зміцнити сухожилля та зв'язки;
  • поліпшити діяльність кровоносної і дихальної системи;
  • розвинути мускулатуру.

Надійний, багатофункціональні пристрої в гармонійному поєднанні зі стильним сучасним дизайном доповнять інтер'єр будь-якого приміщення.

Вас зацікавить
33 500
Хіт
91 500
46 500
72 500
52 260
116 580
156 780
205 020
184 920
76 380
82 992
100 158