097 184 30 63
  1. Блог

Робота з певною групою м'язів – який вибрати тренажер?

Робота з певною групою м'язів – який вибрати тренажер?

Турбота про здоров'я буде завжди в моді. Помірні фізичні навантаження дозволять вам не тільки завжди залишатися в прекрасній формі, але також похвалитися досконалим тілом. Біг, велосипедна їзда, плавання допоможуть рівномірно опрацювати мускулатуру, поліпшити роботу легенів і серця, нормалізувати сон, прискорити метаболізм і завжди залишатися в бадьорому настрої. Що робити, якщо ви хочете опрацювати певну ділянку, збільшити об’єм біцепса або «зробити» ідеальні кубики преса? Тренажери по групах м'язів - ваші вірні помічники і надійні друзі в даному питанні.

Заняття на силових установках необхідні всім і кожному, хто хоче надати і підтримувати гарний рельєф м'язової маси. Сучасні тренажерні зали переповнені різними спортивними снарядами, дія яких спрямована як на комплексне опрацювання всього тіла, так і на роботу з певною зоною. Часто спортсмени-початківці не займаються на обладнанні з однієї простої причини - вони не знають як слід вправлятися на ньому. Немає приводу для сорому. Проконсультуйтеся в тренера: він не тільки проведе інструктаж по експлуатації обраної моделі, але також складе тренувальну програму. Якщо ви вирішили обладнати тренажерний зал в стінах рідного дому, то вивчіть спочатку характеристики основних спортивних агрегатів.

Класифікація тренажерів по групах м'язів

  • Для спини. Малорухливий спосіб життя часто призводить до порушення діяльності хребта, що несприятливо позначається на організмі в цілому: порушується нормальний кровообіг, погіршується сон і настрій. Щоб повернути спині гнучкість, важливо зміцнити спинну мускулатуру. Грамотно складена тренувальна програма і правильні вироби повернуть вам горду поставу. Нижні і верхні тяги, міні-станції, кроссовер, жим під кутом, гіперекстензія - популярні види спортивних установок.
  • Для преса. Похвалитися досконалими кубиками на животі - міф чи реальність? Звичайно, якщо лежати на дивані і мріяти про чудове тіло, то далі мрії ви не зайдете. Якщо ж ви націлені на результат, доведеться добре попітніти. Відмовляємося від шкідливої ​​їжі, залишаємо свою лінь на дивані - і вперед працювати. Прокачатися можна на римському стільці, лаві рівній і зігнутій, прес-машині - ви вибираєте в залежності від того, якій зоні вирішите приділити увагу. Устаткування допоможе опрацювати верхні, нижні косі черевні м'язи.
  • Для ніг. Стрункі ноги - це результат систематичної роботи над собою, а не дар природи. Надати потрібний рельєф стегнам і литкам, підтягнути сідниці - немає нічого неможливого. Головне - вибрати правильні вироби і регулярно тренуватися, покращуючи з кожним разом результативність власних досягнень. Разгинач стегна, гак-машина, жим, гомілка- машина допоможуть зробити ваші ноги красивими і привабливими. Ви вибираєте необхідний рівень навантаження, враховуючи свої фізичні можливості та переваги. Купити тренажер можна в Києві, Дніпрі, Миколаєві, Полтаві, Одесі, Харкові, Черкасах, а також інших містах України.
  • Для рук. Рельєфні біцепси викликають захват. Звичайно, ви можете носити важкі сумками з покупками, але цього мало для досягнення поставленої мети. За допомогою правильно підібраних конструкцій ви пропрацюєте кисті, передпліччя, плечі і плечовий пояс. Навісні турніки, гантелі - основні агрегати, які купують для домашнього використання. Вони займають мінімум місця і дозволяють зміцнити мускулатуру. Якщо ви хочете довести біцепси до досконалості, то включайте в програму комплекси на трицепс і дельта станції, приставці Скотта, жиму від грудей.
  • Для грудей. Вироби допоможуть не тільки наростити цю групу м'язової тканини, але ще і збільшити розмір бюста! Метелик, хаммер, еспандер, верхня тяга, жим горизонтальний і під кутом - найпопулярніші снаряди, що дозволяють ефективно прокачати і надати потрібний об'єм.
Робота з певною групою м'язів – який вибрати тренажер?

Систематичні заняття дозволять попрацювати над проблемними зонам, наростити м'язову масу, підвищити витривалість, координацію і силові показники.

В Україні купити тренажери по групах м'язів можна в інтернет-магазині «Інтер Атлетика». Висока якість, відмінний функціонал з гідністю оцінять як новачки, так і професійні спортсмени.

Працюйте над собою щодня, покращуйте власні результати і насолоджуйтеся плодами своєї наполегливої ​​праці.