097 184 30 63
  1. Блог

Рукавички для фітнесу Fit forever – поєднання надійності, якості та стилю

Рукавички для фітнесу Fit forever – поєднання надійності, якості та стилю

Спорт має починатися з безпеки! І не має значення, який напрямок ви обрали - фітнес, силовий чи функціональний тренінг, кросфіт. Заняття мають бути комфортними, приносити виключно користь і задоволення. Не секрет, що виконання спортивної програми - це робота з тренажерами: ви підіймаєте снаряди, тримаєтесь за поручні спортінвентарю, а тому так важливо потурбуватися про долоні. Побудувати безпечні тренування допоможуть рукавички для фітнесу Fit forever. Незамінний аксесуар зробить ваші заняття максимально комфортними і захистить руки від мозолів, синців, розтягнень.

Спортивні рукавички - надійний захист ваших долонь

Рукавички для фітнесу Fit forever – поєднання надійності, якості та стилю

Виробник Fit forever розробив товар, який поєднує високу якість, надійність, стильний дизайн і демократичну ціну. Різноманітність у виборі і призначенні дозволяє знайти свою модель і для фітнесу, і для силового тренінгу, і для атлетики. Стильне оформлення порадує своїм зовнішнім виглядом найвибагливіших "гурманів". Погодьтеся, приємно займатися, коли спортивні рукавички не тільки максимально практичні, але також радують сучасним виконанням.

Використовують їх для роботи з гантелями і бодібаром, при виконанні жиму і інших завдань зі штангою, у важкій атлетиці, кросфіті і воркауті. Універсальність, доступність і невисока ціна роблять цей товар затребуваним і популярним.

Виробник продумав і створив аксесуар, який незамінний для людей з будь-яким рівнем фізичної підготовки, різними цілями і напрямком в спорті. Захист долонь від мозолів і синців - мінімум "функцій", що приховані в парі рукавичок для фітнесу Fit forever.

Вони мають ряд інших переваг:

  • Захищають руки від мікробів і бактерій, які залишаються на спортінвентарю після інших спортсменів.
  • Забезпечують надійне зчеплення руки з тренажерами і спортивними снарядами (гантелями, штангою, гирями), запобігаючи їх вислизанню.
  • Спортивні рукавички захищають від розтягнення зап'ястя під час тренувань з великими вагами.
  • Зменшують навантаження, внаслідок чого руки спортсмена втомлюються менше.

Відмінні риси фітнес-рукавичок Fit forever

  • Виготовляються з різних матеріалів, а також їх комбінацій: шкіри, амари, лайкри, бавовни, неопрену.
  • Рукавички прошиті подвійним швом, що збільшує їх міцність і термін експлуатації.
  • Деякі моделі призначені для роботи з великими вагами і мають гелеві вставки з внутрішньої сторони. Такі вставки підвищують комфорт під час тренування, захищають долоні від мозолів і можливих інфекцій.
  • Спортивні рукавички з обрізаними пальцями - ще більше комфорту і впевненості в кожному русі внаслідок забезпечення кращого хвату.
  • Система Easy Pull On / Off економить ваші час і енергію, дозволяючи швидко зафіксувати аксесуар на зап'ясті.
  • Дихаючий матеріал пропускає повітря, завдяки цьому руки практично не потіють.
  • Кожна пара - сучасний стиль, яскравий принт і неповторний дизайн.

З рукавичками для фітнесу Fit forever досягати вершин у спорті так просто

Рукавички для фітнесу Fit forever – поєднання надійності, якості та стилю

Заняття завжди будуть проходити в задоволення і приносити бажані результати, коли ніщо не буде сковувати ваші рухи і приводити до травм. Якщо ваші руки будуть захищені, то ніякі снаряди їм не страшні. Звичайно, важливо пам'ятати про техніку і грамотно побудувати тренувальний процес, враховуючи на поставлені цілі і рівень фізичної підготовки.

Виробник Fit forever пропонує широкий асортимент моделей для виконання різних тренувальних програм - від фітнесу до важкої атлетики. Купити рукавички для фітнесу недорого можна в інтернет-магазині "Інтер Атлетика".

Зробіть тренування по-справжньому комфортними!