097 184 30 63
  1. Блог

Мультистанція: як накачати сильні м'язи вдома?

Мультистанція: як накачати сильні м'язи вдома?

У наші дні заняття в домашніх умовах набирають популярності серед людей різних вікових категорій, з різноманітними цілями та напрямками в спорті. І це не дивно! Пропрацювати проблемні зони, позбутися зайвої ваги можна в затишній атмосфері, виконуючи тренувальну програму в будь-який час, при цьому ви не будете ловити на собі зацікавлені погляди новачків.

Мультистанція: як накачати сильні м'язи вдома?

Але як грамотно організувати простір для облаштування спортзалу дома? В якій кількості закупити інвентар для ефективної роботи? Для тих, хто хоче підтримувати себе в тонусі, не знаходить часу на відвідування тренажерки, але бажає качати м'язи та зміцнювати здоров'я, ідеально підійде домашня мультистанція. Це багатофункціональне обладнання для ефективної роботи з усіма м'язовими групами. Займатися можуть всі члени сім'ї, досягаючи поставлених цілей в короткі терміни.

Як вибрати потужну мультистанцію для дому?

Вибираючи спортивну установку, користувачеві хочеться, щоб вона займала мінімум вільного місця, проте давала змогу виконувати максимальну кількість завдань, служила вірою і правдою не один рік. Ми відкриємо вам секрет - організувати міні спортзал можна, використовуючи всього агрегат. Сучасні багатофункціональні моделі відрізняються ергономічність, але пропрацювати можна всі групи м'язів. Домашні станції відрізняються від професійних габаритами та комплектацією.

Так, найпростіша "махіна", як правило, включає 3-5 тренажерів для опрацювання всього тіла:

  • жим вгору - працюють дельти та верхня ділянка грудних м'язів;
  • жим горизонтальний - навантаження покладається на зону грудну і трицепс;
  • батерфляй / зведення і розведення рук - м'язові групи грудей;
  • тяга верхнього блоку - залучається верхня частина спини;
  • тяга нижнього блоку (залежно від початкового положення спортсмена буде змінюватися і навантаження на різні ділянки) - найширші м'язи спини та поперековий відділ, дельтоподібні, біцепс, трицепс.

Таким чином прокачати можна все тіло, зміцнити мускулатуру, надаючи бажаний рельєф і контури м'язам.

Купити мультистанцію для дому: прості секрети вибору якісного тренажера

  • Надійність. Безпека і комфорт в ході силового тренінгу - найважливіші показники. Тому вибирайте агрегат з потужною рамою, якісними тренажерами, що входять до складу установки, і плавним ходом троса.
  • Вага стека. Оптимальними будуть цифри 40-50 кілограмів. Бажано купувати моделі з деяким запасом, оскільки будуть збільшуватися ваші силові показники, а для цього в майбутньому вам знадобиться і більша вага вантажоблоку.
  • Габарити. Визначтеся з площею, яку ви готові виділити під установку махини. Не забувайте врахувати також наявність вільного простору для комфортного виконання кожного завдання. Середня станція займає приблизно до 2 квадратних метрів площі в приміщенні.
  • Потужність. Обладнання комплектується різними тренажерами, тому ваше завдання - вибрати той варіант, який буде цілком відповідати вашим потребам і бажанням.
  • Ціна. Скільки коштує мультистанція для дому - ще один важливий пункт, який потрібно враховувати. Що визначає вартість махини? Торгова марка, якість використовуваних матеріалів, "набір" спортивних снарядів, клас і тип спорядження безпосередньо впливають на кінцеву ціну.

Щоб досягти максимального ефекту, бажано додати вправи з вільною вагою, наприклад, гантелі. Важливо також грамотно скласти тренувальну програму, систематично займатися і не забувати про правильний раціон. Тоді результат не змусить себе чекати.

Правила безпечних занять

  • Для початку потрібно виконати розминку, щоб розігріти організм. Присідання, стрибки на скакалці, випади, біг на місці та інші завдання кардіо.
  • Навантаження збільшувати поступово. Робіть ставку на якість виконання підходів, з часом додавайте кількість. Прислухайтеся до власного організму, задаючи посильний ритм.
  • Дотримуйтеся техніки виконання кожного завдання. Проведіть пару занять з тренером, подивіться онлайн тренування - вибирайте зручний для вас спосіб.
  • Після тренувань дозвольте мускулатурі розслабитися. Для цього проведіть легку розминку.
Мультистанція: як накачати сильні м'язи вдома?

Рекомендувати тренінг на такому агрегаті можна людям різної вікової категорії, з будь-яким рівнем фізичної підготовки, новачкам і досвідченим спортсменам.

Переваги тренажера

  • багатофункціональність;
  • простота у використанні;
  • можливість тренуватися в будь-який час;
  • рівень фізичної підготовки не має значення;
  • ризик травмуватися мінімальний.

Мультистанцію купити в Україні пропонує Inter Atletika. У нашому каталозі представлено широкий асортимент силових тренажерів для повноцінного прокачування тіла в домашніх умовах. Вибирайте потрібний варіант, з огляду на поставлені цілі та побажання.

Зміцнюйте здоров'я і моделюйте тіло мрії не виходячи з дому!

Вас зацікавить
59 550
123 070
154 830
204 455
107 190
182 620
71 460