097 184 30 63
  1. Блог

Міжнародний турнір з кросфіта визначив переможців

Міжнародний турнір з кросфіта визначив переможців

2-3 лютого в Києві відбулася подія, на яку так довго чекали атлети - Kyiv Battle - міжнародний турнір з кросфіта. Професіонали та любителі як з України, так і з країн зарубіжжя боролися за звання кращого кросфітера. У захоплюючому змаганні взяли участь 120 спортсменів: 60 - любителі, 60 - професіонали. Оцінювали учасників, які змагалися за головний приз, незалежні судді. Загальний призовий фонд склав 160000 грн. Окремо нагородили як жінок, так і чоловіків. Прагнення, мужність і силу могли повністю відчути вболівальники.

Міжнародний турнір з кросфіта визначив переможців

Саме їх підтримка додавала впевненості в кожному нелегкому кроці на шляху до заслуженої перемоги.

Трішки про кросфіт

Кросфіт - напрямок в спорті, який не так давно з'явився в нашій країні. Спочатку комплекс всіляких вправ практикували в США під час підготовки пожежних, але незабаром вийшов за рамки професії. В наші дні змагання з Crossfit користуються популярністю і привертають увагу все більшої кількості молодих спортсменів. Особливість занять полягає в послідовному замкнутому ланцюжку, завдяки цьому людина за мінімальний проміжок часу виконує повний цикл вправ. Грамотно складений комплекс завдань покращує координацію, спритність, витривалість, гнучкість і силові показники.

Офіційний партнер турніру і національний виробник професійного обладнання

Група компаній «Inter Atletika» - національний виробник спортивного обладнання, що об'єднує провідні компанії на ринку України, представив на турнірі лінійку тренажерів Explode. Всю міць, функціональність, неперевершену якість і надійність кожного снаряда мали можливість відчути учасники Київ Батл. Навісні установки, помости, модульні станції, вироби для силового екстриму - далеко не повний перелік виробів, які чудово підходять як для змагань міжнародного рівня, так і для щоденних тренувань. Найвища якість кожної деталі, дотримання передових технологій, стильний дизайн роблять спорядження українського виробника затребуваним і популярним.

Ефективно опрацювати всі групи м'язів, отримати заряд бадьорості і легкості від кожного заняття, поліпшити координацію, витривалість і гнучкість, підвищити імунітет - все можливо разом з першокласним обладнанням Explode.

У лінійці представлені різні агрегати для комплексної тренувальної програми:

  • модульні станції;
  • помости;
  • стійки;
  • канати;
  • навісне спорядження.
Міжнародний турнір з кросфіта визначив переможців

Ознайомитися з характеристиками кожного тренажера можна, відвідавши інтернет-магазин «Інтер Атлетика». Широкий вибір за найбільш привабливими цінами припаде до смаку навіть самому вимогливому покупцеві.

У чому переваги якісних снарядів?

  • Відчуття легкості, бадьорості і припливу сил після тренінгу.
  • Бажання знову і знову повертатися до агрегату, щоб поліпшити результати власних досягнень.
  • Простота у використанні. Вправлятися можуть люди будь-якої вікової категорії, різного рівня фізичної підготовки.
  • Надійність і міцність конструкції - гарантія ефективних і безпечних тренувань.
  • Широкий лінійний ряд здивує як новачка, так і досвідченого спортсмена. Спробувати свої сили захочеться на кожній установці.
  • Моделі відповідають нормам і стандартам європейської якості.

Учасники заходу відчули всі переваги першокласного обладнання.

Чим же порадував Reebok - офіційний спонсор Kyiv Battle? Спортсмени і гості мали можливість не тільки побачити, але також «протестувати» новинку - кросівки Nano8 - взуття справжніх чемпіонів.

  • Удосконалена форма повторює кожен контур ноги, забезпечує ідеальну посадку, дарує впевненість у кожному кроці.
  • Поверхня кросівка дозволяє шкірі дихати.
  • Підошва стійка до стирання, гарантує відмінне зчеплення з поверхнею будь-якого типу.

Reebok також презентував колекцію одягу для кросфіта.

Бажаючі могли сфотографуватися з головним гостем - кубком турніру Київ Батл 2019.

Вболівальники і учасники не йшли з такого масштабного заходу з порожніми руками. Кожен забрав з собою частинку віри, надії, прагнення, бажання, успіху, частинку перемоги і яскраві емоції.

Приєднуємося до привітань! Бажаємо максимальної реалізації свого потенціалу для подальших тріумфів!

Вас зацікавить
3 114
- Канат 5 м KF021
В наявності
0
5 172
125 055
207 432
3 684
2 064
2 262
2 501
2 818
1 588
1 588
1 945
1 945