097 184 30 63
  1. Блог

Килимки для йоги Reebok: створюйте комфортні умови для занять

Килимки для йоги Reebok: створюйте комфортні умови для занять

Ви неодноразово чули, що йога допомагає розслабити тіло, очистити розум від зайвих думок, знайти себе і покращити гнучкість тіла? І нарешті вирішили, що настав ваш зоряний час, а тому годі зволікати? З чого почати? Перший крок – турбота про власну безпеку і комфорт! І починається вона з вибору якісного килимка для йоги. Не потрібно наслідувати приклад досвідчених йогів, які стверджують, що можна займатися на землі чи на підлозі! Ваша спина, руки, ноги мають бути без синців, подряпин і інших травм після занять. 

коврик

Мат для йоги – подушка безпеки для всього тіла 

Килимки є необхідністю для всіх і кожного, хто піклується про своє тіло і бажає отримувати лише позитивні емоції після занять. Якщо вам буде незручно, твердо, ви не зможете розслабитися і правильно виконувати асани. Сучасні йога-мати мають найрізноманітніший дизайн, який можна підібрати у відповідності не лише до вашого спортивного костюму, але й до емоційного стану. Основна функція виробу – пом'якшити, мінімізувати кількість синців та розтягнень, вберегти суглоби від травм та забезпечити максимальний комфорт в ході заняття.

Практично всі килимки мають антиковзку поверхню, що дозволяє виробу не ковзати по підлозі, а вам стабільно триматися в асанах, навіть коли ви пітнієте. Килимки для йоги мають особливе символічне значення для його власника. Це окремий маленький острівець, де можна відкрити серце, душу і розум, зосередитися і знайти внутрішню гармонію. Правильно підібраний мат створює особливий зв'язок між вами і практиками та допоможе краще пізнати можливості власного тіла.

Які килимки для йоги пропонує Reebok 

Сучасний ринок пропонує різні моделі, які відрізняються ціною, призначенням, способом використання, дизайном. Як не помилитися з вибором, коли перед вами таке різноманіття? Чи має значення бренд і якій торговій марці надати перевагу? Американський виробник Reebok славиться по всьому світу товарами для спорту найрізноманітнішого призначення. Це той випадок, коли виробник піклується про своїх користувачів, враховує їхні бажання, розширює асортимент і слідує новинкам.

Мати для йоги Reebok – щадна і довговічна турбота про ваше тіло. Характеризуються відмінною якістю, надійністю і тривалим терміном служби. Вони легкі, елегантні, мають нековзку і приємну на дотик поверхню, що робить заняття максимально безпечними і комфортними. В асортименті виробника моделі з ПВХ і натуральних матеріалів, односторонні і двосторонні, різної товщини і довжини, що дає змогу підібрати потрібний варіант під будь-які запити.

коврик

Переваги йога-килимків Reebok

  • зручний і комфортний в користуванні;
  • мінімальна товщина підвищує стійкість і дарує відчуття балансу;
  • стійкий до забруднень, міцний і еластичний;
  • деякі моделі можна прати, після прання не втрачають форму;
  • термостійкий, не скачується;
  • не вигорає на сонці і швидко сохне;
  • не втрачає форму навіть після тривалого використання.

Важливо підібрати аксесуар з урахуванням вашого зросту, напрямку в йозі, особистих уподобань і дизайну, оскільки зовнішній вигляд також відіграє значення в настрої на тренувальний процес. Якщо ви не знаєте, де купити якісний килимок для йоги Reebok, запрошуємо відвідати сайт компанії Inter Atletika. Ми пропонуємо лише оригінальну продукцію власного виробництва та товари відомих світових виробників, якість яких перевірена роками. Ви маєте змогу детально ознайомитися з характеристиками кожної моделі, дізнатися більше інформації в наших менеджерів та отримати товар зручним для вас способом. 

Бережіть здоров'я, дбайте про власний комфорт і отримуйте насолоду від йоги. 

Вас зацікавить
771
2 200
1 156
-15%
1 656
1 408
736
700
3 090
476
2 140
1 208
1 093
736
-15%
1 656
1 408
1 524