097 184 30 63
  1. Блог

Які тренажери для дому потрібні для облаштування власного спортзалу

Які тренажери для дому потрібні для облаштування власного спортзалу

Назвіть хоча б одну причину, по якій люди відвідують тренажерний зал. Позбутися від зайвої ваги, наростити м'язову масу, зробити гарні кубики преса, підготуватися до змагань, розслабитися, відпочити від домашніх турбот ... Цей список можна продовжувати до нескінченності. Ви здивуєтеся, але деякі відповіді дійсно можуть вражати своєю оригінальністю. Ясно одне - підтримувати тіло в формі і піклуватися про здоров'я потрібно в будь-якому віці незалежно від рівня підготовки, погодних умов за вікном, навіть настрій не повинен збивати ваше налаштування на тренування. Що ви отримуєте в результаті? Прекрасну статуру, бадьорий настрій і відчуття легкості, коли вдається все найгірше викинути разом з енергією, яка потрібна на виконання тієї чи іншої вправи.

Дуже часто люди вимовляють таку фразу: «Мені подобається тренуватися, але дорога в тренажерку стомлює і забирає занадто багато часу». Може це той самий дзвіночок, коли можна задуматися про облаштування тренажерки в стінах рідного дому? Навіть при мінімальних фінансових вкладеннях на маленькій площі можна комплексно опрацювати все тіло. А якщо є можливість розгулятися по повній, то ви маєте вибрати тренажери для дому.

Найзатребуваніші види обладнання для занять в домашніх умовах.

  • Кардіотренажери. Якщо порівнювати в процентному співвідношенні, то переможуть представниці прекрасної статі. Статистика свідчить, що саме дівчата надають перевагу кардіотренуванням іншим видам навантажень. Здається, сучасні кардіотренажери вміють підкорювати серця. Позбутися від парочки зайвих сантиметрів на талії, опрацювати проблемні зони, поліпшити роботу дихальної та серцево-судинної системи, привести шкіру в тонус, укріпити імунітет - основні цілі, які ставлять перед собою покупці. Просте і зрозуміле меню, наявність різних програм і режимів оцінить по достоїнству кожен, хто звик рухатися тільки вперед. Бігові доріжки, орбітреки, велотренажери, степпери - основні представники кардіообладнання. У наші дні ринок пропонує різноманітні варіанти на будь-який смак і гаманець.
  • Устаткування для силового тренінгу - «серце» будь-якого тренажерного залу. Так чому б не обзавестися таким «серцем» вдома? Широкий асортимент вражає не тільки новачків, а й досвідчених спортсменів. Наростити м'язову масу, надавши бажаний рельєф, комплексно опрацювати все тіло або приділити увагу певній ділянці - вибір тільки за вами. Навісні турніки і шведські стінки - ідеальне рішення для власників невеликих міських квартир. «Мінімум вільного простору - максимум можливостей» - девіз домашніх тренажерів для силового тренінгу. Турніки, бруси, лави, стійки, мультистанції, штанги, гирі, гантелі - далеко не повний перелік виробів для повноцінного опрацювання мускулатури. Ви самостійно налаштовуєте систему і визначаєте припустимий рівень навантаження. Якщо ви працюєте з вільною вагою, то пам'ятайте: збільшувати вагу слід поступово. Визначте свої цілі і переваги, тоді вам буде набагато простіше зробити покупку.
  • Фітнес, йога. Найпростіші задачі на фітнес, як правило, є елементами будь- якого силового тренування. Але найголовніше - кожне заняття має приносити вам не тільки результат, але також море позитивних емоцій. Спеціальні килимки, великі гумові м'ячі, скакалки, маленькі гирі, еспандери - мінімальний набір необхідного інвентарю для повноцінної програми. Останнім часом користуються попитом набори кольорових гумок для опрацювання проблемних зон і надання тілу спокусливого рельєфу (саме колірна гамма визначає навантаження).

Чому і чим підкорюють домашні тренажери?

Останнім часом все більша кількість людей віддають перевагу заняттям вдома, а не походу в спортзал.

І це легко поясни, адже агрегати для домашнього використання мають ряд переваг:

  • Займатися можна в комфортних умовах, в будь-який час дня і ночі, переглядаючи улюблені телепередачі. Вам більше не потрібно підлаштовуватися під робочий графік центру, ви економите грошові кошти, які витратили б на оплату членства в клубі.
  • Ви самі створюєте власний спортивний куточок, підбираєте правильні установки, які максимально відповідатимуть всім вашим вимогам і побажанням.
  • Геть усі старі однотипні вироби! Сучасні стильні моделі гармонійно поєднали відмінний функціонал, ергономічність і стильний дизайн. Така установка вигідно доповнить інтер'єр будь-якого приміщення.
  • Простота у використанні. Один з головних плюсів. Щоб приступити до виконання завдання вам не потрібно проходити спеціальний інструктаж. Все гранично зрозуміло навіть на інтуїтивному рівні.

Облаштувати власний спортзал - половина пройденого шляху. За вами залишаються найважливіші завдання - систематично вправлятися і грамотно скласти тренувальну програму. Адже ви ж не ставили перед собою мету, щоб потягнути зв'язки, навантажити суглоби і т.д. Техніки потрібно дотримуватися як за кількістю, так і за часом виконання кожного окремого підходу. Будь-яке завдання вимагає чіткості, систематичності і правильної техніки.

У теплу пору року як новачки, так і професіонали воліють займатися під відкритим небом. Такі заняття збагачують організм киснем, а в сонячні дні ви отримуєте вітамін Д в природному вигляді, який так необхідний для кісткової тканини. Працювати можна на вуличних конструкціях або прихопити з собою домашній інвентар. Наприклад, скакалка, еспандер, функціональні петлі - відмінний набір для занять під відкритим небом, до того ж, таке спорядження не займає багато місця.

В Україні купити тренажери для дому можна в інтернет-магазині «Інтер Атлетика». Широкий асортимент товарів для спорту по прийнятними цінами припадуть до смаку навіть самому вимогливому покупцеві.

Високоякісне обладнання - запорука вашої безпеки, комфорту і результату.